Γραμμένος: «Η αναδιάρθρωση παίρνει και νομοθετικά σάρκα και οστά»

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την παρουσία του Βαγγέλη Γραμμένου στην κοπής πίτας της ΕΠΣ Θράκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην ιστοσελίδα xronos.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους πρωταρχικούς στόχους της ελληνικής ομοσπονδίας.

Ο πρώτος αφορά το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ελλάδος: “Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για ένα προπονητικό κέντρο της Εθνικής. Δε νοείται η Εθνική ομάδα, η οποία κατέκτησε το Euro του 2004, να μην έχει ένα αθλητικό κέντρο, στο οποίο θα συγκεντρώνονται όλες οι εθνικές ομάδες. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες βολιδοσκοπήσεις, έχουμε δει χώρους. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπούμε σε ειδικότερα θέματα”.

Ο δεύτερος αφορά την εξυγίανση του ποδοσφαίρου: “Αναφορικά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να αλλάξει ρότα. Η επικείμενη αναδιάρθρωση θα αρχίσει εντός των επόμενων ημερών και νομοθετικά να παίρνει σάρκα και οστά”.

Ο τρίτος αφορά την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου: “Στόχος είναι η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μέσα από προγράμματα της FIFA και της UEFA. Διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη, ότι δεν εκμεταλλευόμασταν τέτοια προγράμματα. Φέτος έχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι γυναικείες ομάδες. Αυτό οφείλεται και στην διάθεση και στην ενίσχυση που δίνει η Ομοσπονδία καλύπτοντας οδοιπορικά κλπ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή