Γυναίκα βουλευτής προτρέπει τις Ρωσίδες να μην κάνουν σεξ με ξένους!

Print Friendly, PDF & Email

Ένα περίεργο σχόλιο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρωσίας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε όλη τη χώρα, ανήμερα της μεγάλης έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η Ρωσίδα βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Ταμάρα Πλετνιόβα, δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν είμαι εθνικίστρια. Ωστόσο οι γυναίκες μας δεν πρέπει να κάνουν σεξ με ξένους άνδρες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Όταν οι άνδρες είναι από την ίδια φυλή δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά αν οι γυναίκες μείνουν έγκυοι από ξένο άνδρα τότε τα παιδιά εγκαταλείπονται και μένουν στη Ρωσία μόνο με τις μητέρες τους. Θα πρέπει να γεννάμε τα δικά μας παιδιά».

Όπως αναφέρει το BBC σε ρεπορτάζ του, η Πλετνιόβα απάντησε σε ερώτηση που είχε σχέση με τη γενιά «των παιδιών των Ολυμπιακών του 1980», όπως είχαν ονομαστεί. Οι Ρώσοι αναφέρονται στο γεγονός ότι είχε παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση γεννήσεων μετά την περίοδο των Ολυμπιακών παιδιών κατά το ήμισυ από γονείς εκτός Ρωσίας.

Το Twitter πήρε φωτιά με έναν χρήστη να ζητάει την παραπομπή της από βουλευτή, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε αν η Πλετνιόβα «επιθυμεί να παρακολουθεί την συμπεριφορά των γυναικών από τη Ρωσία που βρίσκονται σε ηλικία αναπαραγωγής».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή