“Bράζουν” στον ΠΑΟΚ με τον διεθνή βοηθό Καμπούρη και ζητούν την… εξαφάνισή του!

Print Friendly, PDF & Email

Εντονη δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσαν δύο αποφάσεις του διεθνούς βοηθού – επί των ημερών του Περέιρα – Βασίλη Καμπούρη (ΕΠΣ Ευβοίας), στον αγώνα του Δικεφάλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αυτή εκφράστηκε τόσο από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, τόσο από το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, όσο και από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο, μέσω των social media.

Ο Κυριάκος στην ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αν πω αυτά που σκέφτομαι θα χάσω το δίκιο μου σε κάποια εισαγγελική αίθουσα. Θα φταίμε οι παράγοντες που χαλάμε το πρωτάθλημα, γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα κλπ… Τα λάθη όμως πληρώνονται και ο κύριος Καμπούρης πρέπει να βγει από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ως πρώην διαιτητής. Εξαφανίστε τον, με τον ίδιο τρόπο που εξαφανίστηκαν και οι υπόλοιποι της λογικής του. Ας πάει στην Ένωσή του να τον αποθεώσουν «σεμνά και ταπεινά». Μπορεί να μην κέρδισε, αλλά «πέθανε» προσπαθώντας! Άξιος!».

Με τη σειρά του ο Γ. Σαββίδης ανάρτησε το εξής σχόλιο:

«Όλοι όσοι εμπλέκεστε σε αυτό πρέπει να φύγετε! Ντροπή σε όλους σας!»

«Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

Αναφορά στο ακυρωθέν γκολ του Τσούμπα Ακπόμ έκανε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου: «Αντέδρασα έτσι έντονα για τη φάση του γκολ. Δεν ήταν λίγα εκατοστά το λάθος, ήταν τουλάχιστον πέντε μέτρα. Αυτό και μόνο δείχνει ότι κάποιος ήρθε εδώ με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Σίγουρα δεν μιλάμε για ανθρώπινο λάθος».

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπενθυμίζεται ότι μετά τη λήξη του αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το διεθνή βοηθό, Βασίλη Καμπούρη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή