Δάρας: «Το καλοκαίρι είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε με τη NOVA και την ΕΡΤ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος της Super League και πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τη συνάντηση του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη με την Επιτροπή του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι «κυανέρυθροι» το καλοκαίρι θα βγουν στην ελεύθερη αγορά για να αναζητήσουν το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Για την αναδιάρθρωση: «Το πλάνο είχε ως εξής στην αρχή, να παρακαμφθεί για μια χρονιά το πλάνο με 14 ομάδες, όμως από την ώρα που η ΕΡΤ δεν καλύπτει αυτά τα τηλεοπτικά συμβόλαια που είχε κάνει πέρυσι, δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα περάσει αυτό που είχαμε υπογράψει πέρυσι. Φέτος προσπαθήσαμε για διάφορους λόγους να πάρει παράταση για μια χρονιά, όμως είναι οριστικό πια, φέτος θα πέσουν τρεις ομάδες απευθείας και ένας θα ανέβει. Ο τέταρτος από το τέλος στη Σούπερ Λιγκ, θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ, για ακόμη μια θέση στην επόμενη Σούπερ Λιγκ».

Για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της νέας σεζόν: «Το συμβόλαιο του Πανιωνίου με την NOVA λήγει φέτος. Είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε με τη NOVA και την ΕΡΤ πια. Στην ελεύθερη αγορά, βγαίνεις και διαπραγματεύεσαι, την καλύτερη προσφορά την δέχεσαι, την χειρότερη την απορρίπτεις. Δεν υπάρχει «άστεγος». Από όλες τις ομάδες που θα μείνουν τώρα στη Σούπερ Λιγκ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος δεν έχουν πάροχο για του χρόνου. Όταν πέρυσι υπογράψανε οι επτά ομάδες, υπέγραψαν με κάποιους όρους, όπως κι εμείς με τη NOVA, αυτό θα κάνουμε πάλι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή