Δεκάδες παράτυπα δελτία στην ΕΠΣ Ζακύνθου, άγνωστη η επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Print Friendly, PDF & Email

Ξετυλίγεται το κουβάρι των όσων συμβαίνουν στην ΕΠΣ Ζακύνθου με το θέμα των πλαστών δελτίων. Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης παλεύει να διαλευκάνει την κατάσταση και είναι αποφασισμένο να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να διορθωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε να μεταβούν εκπρόσωποι της διοίκησης στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκειμένου να βρεθεί άκρη με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Zητήματα παρουσιάζονται σε αρκετές ομάδες και κυρίως σε αυτές που έχουν προβλήματα με μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πλαστό δελτίο μη κοινοτικού, το σωματείο κινδυνεύει να ξαναπληρώσει ένα ποσό γύρω στα 200 ευρώ. Φυσικά είναι άγνωστος ακόμα ο ακριβής αριθμός των παράτυπων δελτίων στην ΕΠΣ Ζακύνθου και για αυτό το θέμα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης, μετά και από την επίσκεψη στην ΕΠΟ ώστε να βρεθεί μια λύση που θα είναι θετική για το Τοπικό Ποδόσφαιρο του νησιού μας.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί άκρη, η «ζημιά» θα είναι σοβαρή για τα σωματεία που ίσως χάσουν ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Βέβαια μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί, η ΕΠΣ Ζακύνθου διαβεβαιώνει ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έως ότου λυθούν όλα τα προβλήματα για τα σωματεία από το νησί μας. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα δούμε αγωνιστική δράση στην Α’ και τη Β’ Κατηγορία, ενώ θα φανεί και αν θα γίνουν παιχνίδια και το άλλο Σαββατοκύριακο.

Από το πρωί ξεκίνησε η ταυτοποίηση των δελτίων από την ΕΠΣ Ζακύνθου

Αρκετή δουλειά είχαν τα μέλη της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στα γραφεία για να ξεκινήσει η ταυτοποίηση των δελτίων των σωματείων. Συγκεκριμένα κάθε ομάδα μαζί με ένα μέλος της Ένωσης ταυτοποιούσαν ένα ένα τα δελτία σύμφωνα με την κατάσταση που έχει δώσει η ΕΠΟ.

Όποιο δελτίο δεν υπήρχε στην κατάσταση κρατιόταν ως παράτυπο (είτε ήταν πλαστό , είτε είχε κάποιο άλλο λάθος). Δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που δελτίο ποδοσφαιριστή δεν είχε μετακινηθεί ποτέ σε κάποια μεταγραφή και το έψαχναν σε καταστάσεις προηγούμενων σωματείων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν υπάρχουν παρατυπίες σε δεκάδες δελτία ποδοσφαιριστών.

Πηγή: imerazante.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή