«Δεν έδωσε δύο πέναλτι ο Διαμαντόπουλος, έπρεπε να αποβληθεί στο 30′ ο Γκιγιέρμε»

Print Friendly, PDF & Email

Πολλά λάθη έκανε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, καθώς σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα, δεν έδωσε από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα και δεν άφησε τους «ερυθρόλευκους» με δέκα παίκτες από το 30’.

Οσον αφορά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ο έτερος κριτής του Master REF, Ηρακλής Τσίκινης, επεσήμανε ότι ορθώς ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι στον Ατρόμητο, όμως θα έπρεπε να του δώσει κι άλλο ένα για ανατροπή του Ενσουκουλού από τον Μπουζούκη.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ολυμπιακός-Λαμία 3-0, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Κρίμα για έναν διεθνή διαιτητή να κάνει τρία λάθη στις τρεις φάσεις που του έτυχαν, σε ένα ματς που δεν «χρειάζεται» διαιτητή. Είναι ανεπίτρεπτο.

Στο 17’ υπάρχει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού λόγω ανατροπής του Ελαμπντελαουί από τον Καρυπίδη, το οποίο κακώς δεν δόθηκε.

Στο 30’ έπρεπε να αποβληθεί ο Γκιγιέρμε για πάτησε σε αντίπαλο, κάτι που δεν συνέβη.

Στο 39’ είχαμε πέναλτι για τη Λαμία. Ο Σισέ βρίσκει χαμηλά στο αριστερό πόδι τον Μπερτόλιο. Ο διαιτητής όχι μόνο δεν σημείωσε την παράβαση, αλλά και έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη των φιλοξενούμενων για θέατρο».

Βαθμολογία: 7,50

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο 63’ σωστά ο Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι στον Ατρόμητο, καθώς ο Κολοβέτσιος βρίσκει χαμηλά τον αντίπαλό του. Ηταν μία φάση που δεν ξεγελάστηκε ο διαιτητής, όμως ήταν υπερβολική η κίτρινη που έδειξε στον αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με μία φάση στην περιοχή του Ατρόμητου με πρωταγωνιστές τους Ρισβάνη και Καμπετσή, υπάρχει τράβηγμα στον επιθετικό του Παναθηναϊκού, όμως θα ήταν υπερβολή να δοθεί πέναλτι.

Αντίθετα, στο 87’ ο Ατρόμητος έπρεπε να πάρει δεύτερο πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μπουζούκη στον Ενσουκουλού».

Βαθμολογία: 8,10

Αγώνας: ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0, Διαιτητής: Ζαχαριάδης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

“Ηταν σε κακή ημέρα ο Ζαχαριάδης. Εκανε πολλά λάθη στην εφαρμογή κανονισμών. Ευτυχώς που δεν του έτυχε κάποια δύσκολη φάση.

Στο 6′ υπάρχει τράβηγμα σε παίκτη της ΑΕΛ που δεν σημειώθηκε. Στο 21′ δεν υπάρχει κάποια παράβαση πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Σωστά ο διαιτητής συνέχισε το ματς.

Στο 50′, δόθηκε ένα φάουλ στον Λιβάγια που δεν υπάρχει. Αντίθετα, στο 75′ ορθώς ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ, καθώς έχει γίνει νωρίτερα επιθετικό φάουλ”.

Βαθμολογία: 7,90

Αγώνας: Αρης-Παναιτωλικός 1-2, Διαιτητής: Ευαγγέλου, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

“Σε γενικές γραμμές ήταν καλή η διαιτησία του Ευαγγέλου. Στο 27′ ορθώς έδωσε καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, καθώς ο Κουέστα τραβάει από το σορτσάκι τον Μοράρ και τον ρίχνει στο έδαφος ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ. Σωστή είναι και η κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Αρη, καθώς δεν έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα.

Στο 88′ δεν υπάρχει κάτι στην πτώση του Γκάμα στην περιοχή του Παναιτωλικού. Σωστά συνεχίστηκε το ματς”.

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 3-1, Διαιτητής: Παπαπέτρου, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

“Στο 29′ έχουμε μία σωστή υπόδειξη offside του βοηθού Νικολαΐδη σε επίθεση του Πανιωνίου.

Στο 51′ ο Παπαπέτρου άφησε ένα πολύ ωραίο πλεονέκτημα, το οποίο οδήγησε στο πρώτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 88′ δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους για χέρι στην περιοχή του Πανιωνίου. Μπορεί η μπάλα να βρίσκει πρώτα στο κεφάλι του παίκτη, όμως το χέρι του βρίσκεται σε έκταση. Είναι στην κρίση του διαιτητή. Μπορεί να δικαιολογηθεί παράβαση”.

Βαθμολογία: 8,40

Αγώνας: Αστέρα Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1, Διαιτητής: Φωτιάδης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

“Πάρα πολύ καλή διαιτησία από τον Φωτιάδη, ο οποίος ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις”.

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 1-0, Διαιτητής: Βρέσκας, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

“Είχε ήσυχο απόγευμα στη Ριζούπολη ο Βρέσκας. Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα”.

Βαθμολογία: 8,30

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή