«Δεν έκανα επίθεση στον Πρωθυπουργό, πήγε να γίνει παιχνίδι στην πλάτη μου»

Print Friendly, PDF & Email

Για «μικρή παρεξήγηση» έκανε λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφορικά με κάποια δήλωση του για τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήθελε να του επιτεθεί.

«Εγινε μια μικρή παρεξήγηση και με στεναχώρησε. Κάποιοι είπαν ότι έκανα επίθεση στον Πρωθυπουργό, κάτι που δεν ισχύει. Πήγε να γίνει ένα παιχνίδι στην πλάτη μου. Η πολιτική δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή», δήλωσε στην Καθημερινή ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, ενώ για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί πρόσθεσε:

«Εάν δω ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι στον αθλητισμό, θα το σκεφτόμουν. Κάποιοι είπαν ότι ο Πετρούνιας δεν ξέρει τι γίνεται… Εγώ δεν ξέρω; Το έχω βιώσει στην οικογένειά και στον κλάδο μου. Θέλω όμως να κρατήσω απόσταση από το πολιτικό παιχνίδι. Δεχόμαστε τα συγχαρητήρια απ΄όποιο κόμμα και εάν προέρχονται. Για εμάς δεν έχουν χρώμα. Πάντα περιμένουμε στήριξη, γιατί ο αθλητισμός μας τη χρειάζεται. Όσο και να τα λέμε, αναρωτιέμαι εάν θα αλλάξουν ποτέ. Από το 2008 και μετά μόνο κόβουν. Έχουν περάσει τόσα κόμματα και κανένα δεν έκανε κάτι για τους αθλητές».

Τέλος, ο Λευτέρης Πετρούνιας υπογράμμισε ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για διορισμό στο Δημόσιο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή