“Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία. Ο διαιτητής έπαιζε 80-20, πάρτε τους την σφυρίχτρα”

Print Friendly, PDF & Email

Κρεσέντο του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού κατά του διαιτητή Παπαδόπουλου για τον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, την οποία χαρακτήρισε “τη χειρότερη που έχει δει”.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova:

«Κερδίσαμε σήμερα ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και ξέρετε πως είναι η εβδομάδα των παθών γιατί παίζουμε τρία πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια και είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός κέρδισε όπως κέρδισε και θα σταθώ σε λίγο και στην διαιτησία.

Εμένα με ενδιέφερε ότι ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς και να είναι οι παίκτες του όπως ήταν, μετά από Εθνικές ομάδες διαλυμένες και παίκτες που τους πάει η ΕΠΟ δεξιά και αριστερά, να μαζεύονται ξαφνικά μετά από μια βδομάδα και ενόψει βέβαια των αγώνων που έχουμε εμείς. Και να έχουμε και τη διαιτησία στο κεφάλι μας.

Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από την σημερινή. Καλά έλεγαν οι εφημερίδες σήμερα πως έπινε καφέ ο Σαραϊδάρης με τον διαιτητή και έναν βοηθό. Πολύ καλά τα λένε. Αυτό είναι το κατάντημα του ποδοσφαίρου κύριε Γραμμένε που για όλα φταίτε εσείς. Μόνο η Εθνική σας μάρανε. Το ότι της αλλάξατε γήπεδο ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα και αν ήταν να φύγετε μόνο του Άρη έκανε. Σας λυπάμαι είναι ντροπή να προ είσαστε εσείς στην Ομοσπονδία. Ο διαιτητής έπαιζε 80-20, πάρτε τους την σφυρίχτρα.

Αυτός ο Πορτογάλος, που δεν θέλω να λέω το όνομά του, γιατί μου κάνει κακό να το λέω, φταίει για όλα. Αυτός κατεβάζει τους χειρότερους διαιτητές από τη Θεσσαλονίκη που πίνουν καφέ για να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό. Να μας πουν γιατί ακυρώθηκε το γκολ μετά από 20 λεπτά για οφσάιντ. Τι έγινε και δεν μέτρησε αυτό το τόσο ωραίο γκολ. Να δω αν θα τιμωρήσουν τον κύριο αυτό. Και για το VAR να μας δείξει πως έγινε και άλλαξε αυτό το γκολ μετά από 20 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα υπομένει τίποτα από τη διαιτησία, έχει 5 εκατ. Φιλάθλους και απαιτούμε να τον σέβονται. Δεν ασχολείται ο Ολυμπιακός με όλους αυτούς, να παραιτηθούν και να φύγουν όλοι αυτοί από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή