«Δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός, θα δούμε αν υπάρχει τρόπος εκτός γηπέδου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης προανήγγειλε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα διεκδικήσει εξωαγωνιστικά την παραμονή του στη Super League, αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που παρατηρείται σε ό,τι αφορά στην αναδιάρθρωση, υποστήριξε πως οι Γιαννιώτες αδικήθηκαν από τη διαιτησία κατά τη διάρκεια της σεζόν και είπε πως ο κόσμος «ήταν απέναντι και στην ομάδα και σε μένα προσωπικά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Όπως πήγαν τα πράγματα φέτος, είχαμε πολλές ατυχίες, ήρθε κι το μοιραίο σήμερα. Θα δούμε αν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός γηπέδου. Όσο για τον κόσμο, ενώ όλα τα χρόνια ήταν μαζί με την ομάδα σήμερα έδειξε ότι ήταν απέναντι και στην ομάδα και σε μένα προσωπικά. Εύχομαι να σκεφτούν ότι αυτό που κάνανε ήταν λάθος απέναντι στην ομάδα. Πάντα υπάρχει επόμενη μέρα. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό, ήταν στα πλάνα μας ότι ίσως συμβεί. Οπωσδήποτε υπάρχει πλάνο και για την επόμενη μέρα.

Πιστεύω ότι δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και στα επόμενα θέματα, που θα είναι πια εξωγηπεδικά και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Νομικά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κυνηγήσουμε. Υπάρχουν κάποιες ευθύνες, τις οποίες θα κυνηγήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Φέτος η ομάδα είχε το περισσότερο βάθος από τα τελευταία εννιά χρόνια. Ξεκινήσαμε με τέσσερα σέντερ φορ. Δεν αποδείχθηκε ότι μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Τελευταία στιγμή έφυγε ο Κόντε και δε μπορέσαμε να τον κρατήσουμε. Κακώς πολλοί λένε ότι δεν είχαμε ρόστερ. Το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν και οι πολλοί τραυματισμοί ήταν οι κύριες αιτίες. Και μετά έρχονται και τα διαιτητικά λάθη να σφραγίσουν αυτή την κακή πορεία. Φέτος αδικηθήκαμε σε πολλά παιχνίδια, δε λέω ότι το κάνανε σκοπίμως αλλά όταν επαναλαμβάνονται νομίζεις ότι κάτι συμβαίνει. Φέτος μας βρήκαν αδύνατους και μας ρίξανε πιο χαμηλά.

Δεν ξέρουμε τί θα γίνει την επόμενη χρονιά. Η αναδιάρθρωση δεν έχει γίνει. Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα η κυβέρνηση ούτε η ΕΠΟ. Αν δεν περάσει η αναδιάρθρωση που έχει καθυστερήσει τι περιμένανε, να δουν ποιος θα πέσει και μετά να δούμε τί θα γίνει; Εγώ εδώ θα είμαι. Τώρα αν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη και έρθει κάποιος πολύ πιο δυνατός τότε διαθέσιμος είμαι. Διαφορετικά θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή