Δεν εκδόθηκαν τα εντάλματα για την υπόθεση Τζήλου, διέφυγε στο εξωτερικό ο Δ.Μ.

Το αυτοκίνητο του Αθ. Τζήλου μετά την επίθεση
Print Friendly, PDF & Email

Παρότι η αστυνομική προανάκριση και όλες οι ενέργειες του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ.Τζαμαλή στην υπόθεση Τζήλου ήταν εντυπωσιακά συντονισμένες και χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή, τα εντάλματα σύλληψης των φερόμενων δραστών δεν έχουν εκδοθεί!

Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας άρχισε την ημέρα του περιστατικού (19 Δεκεμβρίου 2018) και η Εισαγγελία ολοκλήρωσε τις άρσεις απορρήτου και τις μαρτυρικές καταθέσεις σε χρόνο-ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι μεσολαβούσε εορταστική περίοδος.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε στις 18 Ιανουαρίου και παραδόθηκε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ.Ρασιδάκη.

Μάλιστα από εκείνη την ημέρα η Εισαγγελία πρότεινε άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. και του 28χρονου Χ.Π.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να συμφωνήσει και η ανακρίτρια, στην οποία δεν έχει παραδοθεί ακόμη η δικογραφία. η οποία βρίσκεται εδώ και δεκαεπτά μέρες στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών Δ.Ρασιδάκη, χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια.

Αυτή η καθυστέρηση έδωσε τη δυνατότητα στους φερόμενους δράστες και τους τυχόν συνεργούς τους να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η “Δικη” είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης κατά του Λαρισαίου διαιτητή, ο Δ.Μ., βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό!

Και όλα αυτά διότι δεν χρεώθηκε εγκαίρως η υπόθεση στην ανακρίτρια για να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: dikisports.blogspot.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή