Δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές οι ΑΝΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

Την απόφαση να μην κατέβουν στις προσεχείς εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου πήραν το πρωί της Κυριακής οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, μετά και την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί. 

Σε αυτήν την απόφαση βεβαίως το πιο καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ισχνό ποσοστό του 0,8% που πήρε το κόμμα του Πάνου Καμμένου στις Ευρωεκλογές και το οποίο προκάλεσε γκρίνια και εσωτερικά προβλήματα.

Ο κ. Καμμένος άλλωστε έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να μην τοποθετείται δημόσια, να μην παρίσταται σε πολιτικές εκπομπές και να περιμένει για να δει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του σε πολιτικό επίπεδο.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φέρει την αλλαγή που ψήφισε ο λαός.

«Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός.

Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές».

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή