Πειθαρχική ΕΠΟ: Δεν κλήθηκαν σε απολογία για την Πέμπτη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε τις κλήσεις της για την προσεχή Πέμπτη (11/5), ωστόσο σε αυτές δεν βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στον τελικό του Κυπέλλου, στο Πανθεσσαλικό το περασμένο Σάββατο (6/5).

Μένει λοιπόν να φανεί πότε θα ασκηθεί δίωξη κατά των δύο ομάδων καθώς αν καθυστερήσει κι άλλο ίσως διεξαχθεί με κόσμο και το ΑΕΚ – Πανιώνιος για τη 2η αγωνιστική των play- offs εκτός από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ της ερχόμενης Κυριακής.

Αναλυτικά κλήσεις:

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 11/5/2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1.ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ ( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2η φάση της 19/4/2017). Κλήση: ΣΩΜ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ (εξ αναβολής)

2.ΕΝΣΤΑΣΗ του ΓΥΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΩΝ του σωμ. ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ( ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ- ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της 30/4/2017). Κλήση: ΣΩΜ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Κλήση:ΣΩΜ. ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή