«Δεν μας σέβονται σαν μεγάλη ομάδα, παράβαση στο γκολ του Πανιώνιου» (vids)

Print Friendly, PDF & Email

Παράπονα για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη εξέφρασε ο τεχνικός του Αρη, Σάββας Παντελίδης, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι το γκολ με το οποίο ισοφάρισε ο Πανιώνιος στο 56′ δεν έπρεπε να μετρήσει, ενώ έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τον Αρη.

Σημειώνεται πως ο Αρης έπαιξε με δέκα παίκτες από το 11′ λόγω απευθείας αποβολής του Μπάσα για τάκλιν στον Μακσίμοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης:

“Ζήσαμε ένα ίδιο ματς, όσον αφορά τις στιγμές, όπως με τον Παναιτωλικό. Θεωρώ ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν η ομάδα μου. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σε μία φάση που πριν τον Μπάσα, υπάρχει ένα σοβαρό φάουλ που ήταν κίτρινη κάρτα. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό, με βάση ότι είδα σήμερα, σαν μεγάλη ομάδα. Είναι στο σωστό δρόμο οι παίκτες μου, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά οι συνθήκες του κάθε αγώνα δεν είναι ίδιες. Παίξαμε χωρίς αμυντικό χαφ για 80 λεπτά, ενώ οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Σε όλο αυτό βοήθεια έδωσε μεγάλη ο κόσμος. Γενικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι, από το αποτέλεσμα, χαμηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε για το επόμενο ματς…”, είπε αρχικά.

Για το αν έχει άποψη για το γκολ του Πανιωνίου: “Υπάρχει παράβαση, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, γιατί δεν το είδα από τηλεόραση, αλλά το είδα πως υπήρχε χέρι”.

Δείτε εδώ το γκολ του Πανιώνιου για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Σάββας Παντελίδης:

Δείτε εδώ την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Κουτσιαύτης στον Μπάσα στο 11ο λεπτό:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή