Αρχική Διαιτησία Master REF “Δεν μπορείς να τον ακουμπάς στα Τρίκαλα, να πέφτει στην Ομόνοια και...

“Δεν μπορείς να τον ακουμπάς στα Τρίκαλα, να πέφτει στην Ομόνοια και να υπάρχει πέναλτι”

Ο κριτής του Master REF, Κώστας Ακρίδας, πραγματικά απόρησε με τις έντονες διαμαρτυρίες του Απόλλωνα Σμύρνης προς τον διαιτητή Κοτσάνη, στην αναμέτρηση με τον Αρη, που βρήκε νικητές τους «κίτρινους» με 1-2, καθώς θεωρεί πως ο διαιτητής από την ΕΠΣ Δράμας δεν υπέπεσε σε κάποιο σοβαρό λάθος.

Αγώνας: Απόλλων Σμύρνης-Αρης 1-2, Διαιτητής: Κοτσάνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας.

«Πραγματικά απορώ γιατί διαμαρτύρεται ο Απόλλων. Το να δώσει ο διαιτητής ένα φάουλ στον Απόλλωνα και δύο στον Αρη, δεν δικαιολογεί τόσο μεγάλο ντόρο. Κατά τη γνώμη μου ο Απόλλων δεν έχει κανέναν λόγο να διαμαρτύρεται.

Δεν μπορείς να ακουμπάς –αν τον ακουμπάς- τον παίκτη στα Τρίκαλα και ο παίκτης να πέφτει στην Ομόνοια. Δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του 80’, που ο Ακόστα πέφτει στη μονομαχία με τον Δεληζήση.

Στο 45’, όπου ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τριάδη, η φάση είναι πολύ δύσκολη για τον βοηθό Κωνστάντιο. Από την κάμερα πιθανολογείται ότι ο παίκτης του Απόλλωνα, Κύργιας, που παίρνει την κεφαλιά αποκομίζει πλεονέκτημα καθώς βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και εν συνεχεία ο Τριάδης σκοράρει από κανονική θέση. Πρόκειται πάντως για οριακή φάση, στη μετάδοση δεν υπήρξε γραμμή για να πάρουμε ξεκάθαρη θέση και ο βοηθός έχει ελαφρυντικά αν του ξέφυγε.

Συμπερασματικά πάντως, ο Απόλλων δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο, ίσως μάλιστα είναι και ευνοημένος…».
Βαθμολογία: 8,20

Exit mobile version