Αρχική Super League 1 “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ξένος διαιτητής παίρνει τέτοιες αποφάσεις”

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ξένος διαιτητής παίρνει τέτοιες αποφάσεις”

Παράπονα από τη διαιτησία του Αντριεν Γίακοτετ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τον Πέτρο Μαρτίνς να απορεί με τις αποφάσεις του Ελβετού τεχνικού.

«Τέτοια ματς μπορούν να προσφέρουν κάτι ωραίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς βλέπουμε πράγματα που το διακινδυνεύουν αυτό. Έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη. Είδα και το βίντεο και προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής πήρε αυτές τις αποφάσεις στο 47’, κοντά στο 60 λεπτό, 83’, 84’. (σ.σ. παραπονιέται για πέναλτι ο Ολμπιακός) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Δεν περιμέναμε με ξένους για κάτι τέτοιο, εννοείται πως ήρθαν επειδή είναι διαιτητές έτοιμοι για τέτοια ματς. Το να γίνεται κάτι τέτοιο από ξένους διαιτητές με αυτόν τον τρόπο είναι κάπως. Είναι πολύ έξυπνο το πως δουλεύει όλο αυτό. Οι παίκτες στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένοι. Τα δώσανε όλα, προσπάθησαν μέχρι τέλους και ο κόσμος… κουράστηκε, βοηθώντας την ομάδα μέχρι τέλους. Υπάρχει θυμός αυτήν τη στιγμή. Παρατηρώ τι συνέβη και αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ξένος διαιτητής παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε τόσο σκληρά από την αρχή, δεν έδινε κάρτες. Ήταν προετοιμασμένος για να δει ένα τέτοιο παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε αυτές τις αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε τα εξής «Ο διαιτητής για αυτό που τον έστειλαν να κάνει ήταν πολύ καλός. Αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε. Συγχαρητήρια σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και στον κ. Θεοδωρίδη. Συγχαρητήρια και στους εγχώριους, Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο, που κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους».

Exit mobile version