“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρίχνουν ευθύνες στην ΕΠΟ – Φιάσκο η συνάντηση των Big-4”

Print Friendly, PDF & Email

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου τονίζοντας πως για τις εξελίξεις δεν φέρει καμία ευθύνη η ΕΠΟ ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του BAN του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τις τελευταίες εξελίξεις και τις ευθύνες της ΕΠΟ: «Κανείς από εμάς δεν αισθάνεται ένοχος για κάτι και πρέπει να απολογείται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρίχνουν ευθύνες στην ΕΠΟ. Τα ρεπορτάζ είναι κατευθυνόμενα, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι η ΕΠΟ δεν έχει καμία ευθύνη. Εδώ και τέσσερα χρόνια είναι η UEFA εδώ, υπάρχει μόνιμος απεσταλμένος, περιμένουμε και κάποιον άλλον για τα οικονομικά τον επόμενο μήνα. Το παράπονο το δικό μας είναι ότι οχτώ μήνες τώρα η Κυβέρνηση θα έπρεπε να σκεφτεί ότι τα 10 από τα 12 μέρη είναι της Νέας Δημοκρατίας. Εξέφρασα ένα παράπονο προς την παράταξη καθώς όταν προβαίνουν σε ενέργειες πρέπει να ρωτήσουν όποιον είναι εκεί.

Δεν ευθυνόμαστε για τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να μας φορτώσει η Ν.Δ.. Υπήρξε αντίδραση από εμάς καθώς πολλά στελέχη μας είχαν πρόβλημα με κάποιο κόλλημα που δημιουργήθηκε και κάποιοι βγήκαν εκτός ομοσπονδίας. Αυτό ήταν μια άδικη πράξη που έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας σωστά σύμφωνα με τις επιταγές. Αυτό που ταλανίζει το ποδόσφαιρο είναι η διαιτησία.  Ποια είναι η ευθύνη της Ομοσπονδίας; Αυτοί ορίζουν τον Περέιρα εάν δεν τους αρέσει να τον πάρουν. Έπρεπε να συζητήσουν με εμάς πριν κάνουν το ο,τιδήποτε. Ποια εγκληματική οργάνωση; Οι περισσότεροι από τους συμβούλους δίνουμε δείγματα γραφής».

Τις κατηγορίες του Ολυμπιακού για την οικονομική διαχείριση: «Η οικονομική διαχείριση της ΕΠΟ είναι επιλήψιμος. Γιατί να ελέγξουν την Ομοσπονδία; Όταν υπάρχει μια παρανομία υπάρχει η δικαιοσύνη. Το Ποινικό μου Μητρώο είναι τζάμι. Το γεγονός ότι υπάρχει τριβή ανάμεσα στις δυο ή τρεις μεγάλες ομάδες δεν μας απασχολεί».

Το εάν θα πρέπει να δώσει το παρών και ο Γραμμένος στη συνάντηση με FIFA και UEFA:  «Υπάρχει σε εξέλιξη. Θα γίνουν και κινήσεις από εμάς. Πιστεύω ότι ακόμη υπάρχει περιθώριο να ενημερωθεί η Κυβέρνηση από εμάς. Δεν μπορείς να περνάς κάτι εάν δεν έχει μιλήσει με την ΕΠΟ. Ο κ. Γεραπετρίτης δεν τον γνωρίζω. Δεν είμαστε ανυπόληπτοι για να μην μας ζητά κάποιος το λόγο. Θα πρέπει να σκεφτούν ήρεμα και να πουν ότι οι παρεμβάσεις το ποδόσφαιρο εάν έχουν εκδικητικό χαρακτήρα δεν θα το αλλάξουν. Προσπάθησα να βρεθώ με τον κ. Αυγενάκη, εκ των υστέρων βρεθήκαμε και δεν τέθηκε θέμα λειτουργίας του ποδοσφαίρου. Έχουν γίνει λάθος κινήσεις. Όταν κλήθηκαν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες έδωσε το παρών και ο κ. Γραμμένος ήταν ένα φιάσκο καθώς οι παράγοντες μάλωναν μπροστά τους και οι στόχοι τους έπεσαν στο κενό. Την επόμενη μέρα είδαμε εκρήξεις. Φταίει και για αυτό η ΕΠΟ. Οι άλλες ομάδες τι είναι οι small 10;».

Την παράταση του κ. Βακάλή: «Δεν το γνωρίζω αυτό».

Την ποινή που επιβλήθηκε στον Άρη: «Εστάλη επιστολή από την UEFA. Υπάρχει περίπτωση η ΕΠΟ να έχει κάποιο θέμα με τον Άρη ή με κάποια άλλη ομάδα; Χθες ήταν εκεί ο κ. Καρυπίδης και ο κ. Λίβας συναντήθηκαν με τον κ. Γραμμένο και πιστεύω ότι τα θέματα θα τα διευθετήσουμε. Η ΕΠΟ κρίνεται για πράξεις άλλων και είναι άδικο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή