“Δεν πρέπει να έρχονται στο ΔΣ της λίγκας θέματα όπως η καταγγελία του ΟΣΦΠ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, εξήγησε την στάση της αρκαδικής ΠΑΕ στη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας αναφορικά με την καταγγελία του Ολυμπιακού, ο οποίος ζήτησε την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης γιατί προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια κατά του πορίσματος της ΕΕΑ

Οι Αρκάδες απείχαν από την ψηφοφορία, η οποία με ψήφους 5-4 απέρριψε την καταγγελία των “ερυρθόλευκων”

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργο Μποροβήλος στο Metropolis 95.5:

«Από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα εμείς ως ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχαμε πει ότι είναι καθαρά νομικό θέμα και υπάρχουν δικαιοδοτικά όργανα που είναι αρμόδια ώστε να προσφύγουν οι εμπλεκόμενες ομάδες. Το διοικητικό συμβούλιο της Super League δεν αποτελείται από νομικούς ώστε να πάρει θέση ειδικού δικαστηρίου κατά πόσο η κίνηση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να προσφύγουν στο διοικητικό εφετείο είναι σύννομη ή όχι.

Ακούσαμε τέσσερις δικηγόρους από πλευράς ΠΑΟΚ και άλλους τόσους από τον Ολυμπιακό να αναπτύσσουν τις θέσεις τους, όμως σε λάθος χώρο. Άλλο σκοπό έχει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας. Τα θεσμοθετημένα όργανα πρέπει να αποφασίσουν. Εμείς πώς να μπούμε στην ουσία του θέματος και να πάρουμε θέση; Δεν είμαστε νομικοί. Δεν πρέπει να έρχονται τέτοια θέματα στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και να μπαίνουν οι εκπρόσωποι των ομάδων σε διαδικασία να αποφασίσουν ποιος έχει δίκιο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή