“Δεν υπάρχει πέναλτι – Ο Θεός πρέπει να έσπρωξε τον παίχτη του ΠΑΣ”

Print Friendly, PDF & Email

Στην φάση του πέναλτι που παίρνει ο ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο τεχνικός του Λεβαδειακού Δημήτρης Σπανός, ο οποίος έκανε λόγο για “σπρώξιμο από τον Θεό”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεβαδειακός ηττήθηκε στην έδρα του με 2-1.

O προπονητής των Βοιωτών Δημήτρης Σπανός δήλωσε:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι βάσει της δυναμικής των δυο ομάδων. Εμείς πετύχαμε δυο γκολ κι όμως το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1. Και στην ουσία πετύχαμε και άλλο ένα εις βάρος μας, διότι δεν υπάρχει πέναλτι. Δεν υπάρχει επαφή. Ο Θεός πρέπει να έσπρωξε τον παίχτη του ΠΑΣ και έτσι είχαμε αυτό το σκορ.

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές βγάλαμε ένταση, δύναμη, πάθος. Δεν είχαμε την κυκλοφορία που θα θέλαμε να είχαμε, αλλά ήταν απέναντι σε μια ομάδα που ήταν και αυτή εξαιρετική και δεν την αφήσαμε να δημιουργήσει ούτε μια φάση, εκτός αν εξαιρέσεις μια στο 92′-93′ όπου πρόλαβε ο τερματοφύλακάς μας, ο Μπάγιτς.

Δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, αν όχι και όλα, αν σε κάποιες περιπτώσεις όπως στο σουτ του Σανάμπρια στο 65′ ίσως να φέρναμε το παιχνίδια στα ίσια και θα είχαμε μπροστά μας 25 λεπτά. Αυτό, όμως είναι το ποδόσφαιρο. Ημέρα με την ημέρα πρέπει να δουλεύεις. Περισσότερες πίκρες έχει, παρά χαρές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή