Δημητριάδης: ”Βρισκόμαστε σε επαφή για να συμμετάσχει ο Ηρακλής στην Γ κατηγορία της ΕΠΣΜ”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης
Print Friendly, PDF & Email

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλή προχωρούν στην αναβίωση του παλιού ΑΦΜ Ηρακλής Πετοσφαίρισης, προκειμένου να δημιουργήσουν ποδοσφαιρικό τμήμα και να μπορέσουν να αγωνιστούν στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, κάνοντας μια νέα αρχή από το μηδέν.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας σε δηλώσεις του σχολίασε το γεγονός και ανέλυσε τα επόμενα βήματα για να συμμετέχει ο Ηρακλής στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ

«Πράγματι τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε σε επαφές με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Αυτή την ώρα έχουν κάνει σε πρώτη φάση αίτηση να αλλάξει ονομασία ένα παλιό ΑΦΜ της ομάδας, το Ηρακλής Πετοσφαίριση και εμείς στείλαμε τα χαρτιά στην ΕΠΟ και περιμένουμε την έγκριση.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό, καθυστερήσαμε την κλήρωση του πρωταθλήματος για να βρίσκεται στην κλήρωση κανονικά ο Ηρακλής και να κατέβει στην Γ’ κατηγορία. Θα πρέπει φυσικά πρώτα το πρωτοδικείο να εγκρίνει την κίνηση των ανθρώπων του Ηρακλή και στη συνέχεια η όλη διαδικασία θα είναι μιας ημέρες ώστε να ολοκληρωθούν τα χαρτιά. Ωστόσο όπως είπα, εμείς μέχρι να βγει η απόφαση στείλαμε τα χαρτιά στην ΕΠΟ.

Μόλις γίνει αυτό και πάρουνε οι άνθρωποι του Ηρακλή την έγκριση, εμείς θα εκδώσουμε δελτία, άλλωστε οι μεταγραφές είναι μέχρι 31 Οκτωβρίου. Η κλήρωση του πρωταθλήματος ήταν να γίνει την προσεχή Παρασκευή, ωστόσο θα την πάμε Δευτέρα – Τρίτη και αν δεν είναι έτοιμοι, τότε θα τους βάλουμε σαν ομάδα Α, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή