Δημητριάδης: “Ελπίζω κ. Υφυπουργέ να ασχοληθείτε κάποια στιγμή και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης.

Με αφορμή τις φοροελαφρύνσεις που προανήγγειλε ο Υφυπουργός για τις ΠΑΕ, ο κ. Δημητριάδης επανέφερε το θέμα των επιχορηγήσεων στις Ενώσεις ζητώντας κάποια στιγμή η πολιτεία να ασχοληθεί και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον ερασιτέχνη παράγοντα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σάββα Δημητριάδη, το οποίο πάντως μετά από λίγη ώρα κατέβηκε:

“Χαίρομαι κ.Υφυπουργέ που βοηθάς μέσω φοροελαφρύνσεων και απαλλαγών το φτωχό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που ασχολείστε με αυτούς που έχουν την προβολή και τη λάμψη, άλλωστε και ίσως από αυτήν την λάμψη παίρνετε και εσείς. Ελπίζω όμως ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθείτε και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον ερασιτέχνη παράγοντα. Αυτόν που κάθε Κυριακή βγάζει απίστευτα χρήματα για να κρατήσει την ομάδα της γειτονιάς του ζωντανή, από εισπράξεις και χορηγούς, που με αυτά τα χρήματα μπορεί να πληρώνει τα ένσημα των προπονητών των ακαδημιών του που συντηρεί και φοροδιαφεύγει. Και καλά κάνετε και δεν τους δίνεται ούτε μισό ευρώ γιατί αυτοί είναι που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και παράγουν βία.

Πιστεύω ότι, μάλλον εσείς, όπως και οι προηγούμενοι σας, αλλά και οι επόμενοι από εσάς, όχι μόνο δεν σας ενδιαφέρει το κοινωνικό αγαθό που προσφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν σας ενδιαφέρει το αληθινό και άδολο ποδόσφαιρο, αυτό που δεν έχει λάμψη, αλλά έχει ελπίδα στα μάτια των μικρών παιδιών. ΚΥΝΗΓΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ”.

Πηγή: epsm24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή