Σάββας Δημητριάδης: «Μέχρι τις 25 Μαΐου οι εκλογές στην ΕΠΣ Μακεδονίας»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Metrosport» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χρονικό ορίζοντα των εκλογών της Ενωσης.

«Η θητεία μας λήγει στις 25 Μαϊου και μέχρι τότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΣΜ» τόνισε ο Σάββας Δημητριάδης και συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα κάποια πρόσωπα εκ των πραγμάτων θα αλλάξουν. Από τους υπόλοιπους που είναι εδώ όλοι κρίνονται ή μάλλον όλοι κρινόμαστε. Η παράταξη θα προτείνει κάποια άτομα και θα αποφασίσουμε ποια θα επιλεγούν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 25-30 άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον για να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος δεν είναι στο ΔΣ ότι δεν μπορεί να βοηθήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς το έχουμε αποδείξει αυτό και έχουμε ανθρώπους εκτός διοίκησης με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Με τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε θα βοηθήσουμε νέους παράγοντες να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εφόσον το επιθυμούν και καλώς να έρθουν.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάει πάρα πολύ καλά, απλώς πάει με αργούς ρυθμούς. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος».

Πρωτοποριακή σκέψη

«Στα άμεσα σχέδιά μας είναι να λειτουργήσουμε σχολή φιλάθλων στην οποία θα συμμετέχουν οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου σε συνεργασία με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου να επιμορφωθούν τα νέα παιδιά σ’ ότι είναι σχετικό με το ποδόσφαιρο ευελπιστώντας να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό περιβάλλον στα γήπεδα και οι εν δυνάμει φίλαθλοι των επόμενων χρόνων να πηγαίνουν στα γήπεδα με διαφορετική νοοτροπία. Σ’ αυτό μας το εγχείρημα θα ζητήσουμε τη βοήθεια της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ΕΠΟ».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή