“Δημιουργία ινστιτούτου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από το Υφυπουργείο Αθλητισμού”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εφ’ όλης της ύλης σχετικά με τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που υπάρχουν εξέδωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου με αφορμή τη σύσκεψη που έγινε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, κατόπιν επιθυμίας του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια σύσκεψη που έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης μαζί με τους προέδρους των Ενώσεων της Κρήτης κ.κ. Κώστα Κωνσταντινίδη (ΕΠΣ Χανίων), Τίτο Χνάρη (ΕΠΣ Ρεθύμνου) και Σύλλα Λουτσέτη (ΕΠΣ Λασιθίου) μαζί με στελέχη των διοικήσεών τους. Επίσης στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός. Παράλληλα το παρών στο ξενοδοχείο IBIS όπου έγινε η σύσκεψη έδωσαν εκπρόσωποι σωματείων του Ηρακλείου.

Ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε ότι από το Ηράκλειο ξεκινά μια σειρά ανάλογων συσκέψεων που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που αποτελεί την καρδιά του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σκοπός της σύσκεψης είναι να ακουστούν προτάσεις ενόψει του νέου αθλητικού νομοσχεδίου αλλά και η προεργασία για την δημιουργία ινστιτούτου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Επίσης ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις υποδομές και στα γήπεδα, τονίζοντας ότι γνωρίζει το πρόβλημα αλλά επεσήμανε ότι το ιδιοκτησιακό στις περισσότερες είναι ιδιαίτερο ενώ για το οικονομικό ζήτημα έκανε λόγο στα φορολογικά κίνητρα που θα προτείνει να δοθούν σε ερασιτέχνες παράγοντες και χορηγούς σωματείων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή