Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. Δημιουργία κίνησης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας

Δημιουργία κίνησης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας

Στα σπάργανα εδώ και καιρό βρίσκεται μια κίνηση Καρδιτσιωτών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που θα πάρει και επίσημη μορφή τις επόμενες ημέρες με την δημιουργία μιας συντονιστικής επιτροπής!

Επιτροπή που θ’ αποτελείται απο μέλη της τοπικής κοινωνίας που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έχουν ανιδιοτελή προσέγγιση και διακατέχονται απο το συναίσθημα της προσφοράς και της διάθεσης για συμμετοχή στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής…

Αλλωστε είναι τόσα πολλά τα ζητήματα και τα προβλήματα που προκύπτουν σχεδόν επι καθημερινής βάσεως στο περιβάλλον κάτω απο το οποίο αναπτύσσεται το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που η δημιουργία αυτής της κίνησης είναι κάτι περισσότερο απο απαραίτητη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” οι διεργασίες για την συγκρότηση μιας συντονιστικής επιτροπής έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήδη έχουν φθάσει στο τελικό στάδιο.

Εχουν ήδη νοικιαστεί γραφεία όπου θα στεγάζονται τα μέλη και θα γίνονται συναντήσεις, θα γίνει η μηχανογράφησή τους και αναμένονται τις επόμενες ημέρες και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις όπου θα γνωστοποιούνται οι λόγοι της δημιουργίας αυτής της κίνησης, όσο βεβαίως και οι στόχοι της!

ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά ακόμη τα ονόματα που θα συγκροτούν την κίνηση, αλλα αυτή είναι κατ’ εντολή πλήθος συλλόγων και απλών φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Το σίγουρο είναι πως η δράση της θα είναι πολυεπίπεδη, με κριτική προσέγγιση στα όποια προβλήματα δημιουργούνται, στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και γενικότερα το άθλημα στην περιοχή…

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες…

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Exit mobile version