Δημοσκόπηση Politik: Παγιώνεται η διαφορά της ΝΔ

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας και βέβαιη αυτοδυναμία καταγράφει η μεγάλη πανελλαδική έρευνα της Interview για λογαριασμό της Politik με τη διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων να ξεπερνά τις 9 μονάδες.

Βέβαια η τελική διαφορά μεταξύ των δύο «μονομάχων» θα κριθεί την τελευταία βδομάδα, ενώ έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ότι για Ελλ. Λύση και ΜέΡΑ25 η βουλή φαίνεται να είναι πολύ κοντά.

Το γεγονός ότι στην έρευνα που παρουσιάζουμε δεν έχει γίνει αναγωγή σημαίνει ότι τα ποσοστά για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Στα υπόλοιπα ερωτήματα πάντως ξεχωρίζει η πρωτιά του Κώστα Καραμανλή στην καταλληλότητα για ΠτΔ, ενώ λίγους μήνες πριν ήταν πίσω από τον νυν πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο.

Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα ερωτήματα κάνει ξεκάθαρη την εικόνα και απαντά στο ερώτημα γιατί έχει φτάσει σε τόσο μεγάλη απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και σε όλα τα ζητήματα, εθνικά θέματα, οικονομία κτλ. η Νέα Δημοκρατία υπερέχει, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός από το 43% των ερωτηθέντων με το 30% να επιλέγει τον Αλέξη Τσίπρα και το 27% τον «κανένα».

Πηγή: politik

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή