Δημόσια συγγνώμη από τον Παππά ζητούν ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ

Print Friendly, PDF & Email

ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν από τον Νίκο Παππά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την «υβριστική ανάρτησή του για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΓΣΛ Φάρο, στη Λάρισα, εξύβρισε τον τεχνικό της αντίπαλης ομάδας και ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, διότι τον άφησε εκτός της προεπιλογής της Εθνικής, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Πάρε τον Χρηστίδη (σ.σ. παίκτης του Αρη), βλάκα»!

Κατόπιν δέχθηκε κριτική από μερίδα του Τύπου και απάντησε με την εξής ανάρτηση στο Instagram:

#σε_κατι_αξιολυπητα_ΑΡΔακια#κι_επειδη_βαριεμαι_στο_λεωφορειο_κι_επειδη_μου_λειπει_ο_κουρης

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia) στις

Αναλυτικά η ανακοίνωση/απάντηση από ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ:

«Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή