Διαιτησία για… μαλλιοτραβήγματα στην Τούμπα από το δίδυμο Παπαπέτρου – Σίπκα

Print Friendly, PDF & Email

Τη χειρότερή του διαιτησία πραγματοποίησε ο Τάσος Παπαπέτρου την εφετινή σεζόν στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref, Κώστα Ακρίδα, με δύο σοβαρά λάθη και ο βοηθός Σίπκας.

Αγώνας: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1, Διαιτητής: Παπαπέτρου, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 24′ είναι λανθασμένη η κίτρινη στον Βασιλακάκη.

Στο 33′ δεν υπάρχει οφσάιντ στον Ντιγκινι, σε μία φάση μάλιστα που ο παίκτης του Ατρόμητου βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα. Σοβαρό λάθος του βοηθού Σίπκα.

Στο 37′ υπάρχει πτώση του Κουλούρη σε μαρκάρισμα του Μάντσον. Ο παίκτης του Ατρόμητου φαίνεται να βρίσκει ψηλά στον μηρό τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα έχει την κατοχή της μπάλας. Η φάση είναι δύσκολη, ωστόσο θα συμφωνήσουμε με την απόφαση του διαιτητή που είναι στο ένα μέτρο και έχει καθαρό οπτικό πεδίο.

Στο 44′ δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Στρούγκη στον Μακ. Ο αμυντικός του Ατρόμητου βρίσκει πρώτα την μπάλα με το πόδι, τη διώχνει και μετά με την ένταση που έχει πέφτει πάνω στον Μακ. Λανθασμένη η απόφαση του Παπαπέτρου.

Στην επανάληψη ο Παπαπέτρου εμφανίστηκε πελαγωμένος για περίπου δέκα λεπτά, εμφανώς επηρεασμένος από το πέναλτι που έδωσε στο πρώτο ημίχρονο. Στο 46′ γίνονται δύο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή και δεν δίνει κανένα. Αρχικά υπάρχει απώθηση-κράτημα, η φάση συνεχίζεται, η μπάλα κατέληξε ξανά σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ακολούθως γίνεται νέο φάουλ από παίκτη του Ατρόμητου που πατάει τον αντίπαλό του και θα έπρεπε να δεχθεί κίτρινη. Αντ’ αυτού ο Παπαπέτρου δεν έδωσε τίποτα.

Στο 53′ φάουλ υπέρ του Ατρόμητου έξω από την περιοχή δεν δόθηκε τίποτα.

Νέο λάθος στο 56′ αυτή τη φορά για φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, πάλι δεν δόθηκε τίποτα.

Στο 71′ το σουτ του Κάμπος κόντραρε στο χέρι του Ούμπιντες και κατέληξε στα δίχτυα. Σωστά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ και δεν υπέδειξε πέναλτι. Εάν η μπάλα δεν έμπαινε γκολ θα έπρεπε να είχε δείξει πέναλτι.

Στο 74′ ο Πρίγιοβιτς είναι καθαρά οφσάιντ, τα πόδια του μπορεί να είναι στην ευθεία με τον τελευταίο αμυντικό, όμως το σώμα του είναι μπροστά και φάνηκε στη γραμμή της τηλεοπτικής κάλυψης. Ο βοηθός Σίπκας αρχικά δεν το υποδεικνύει. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τελειώνει τη φάση, η μπάλα πηγαίνει άουτ και εν συνεχεία μετά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων σηκώνει τη σημαία και αναγνωρίζει το λάθος του. Με τον τρόπο που ενήργησε εκτέθηκε… Αν έμπαινε γκολ θα είχαμε μαλλιοτραβήγματα.

Συνολικά ήταν η χειρότερη διαιτησία του Παπαπέτρου στη φετινή σεζόν. Αργός στα σφυρίγματά του, χωρίς χρώμα, άτονα ίσως επηρεάστηκε που έπαιζε σε άδεια εξέδρα…».
Βαθμολογία: 7.80

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή