ΑΕΛ: Αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλές στον Αναστασιάδη, χρέη και στον Κριζμάν

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με απόφαση που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (13/12), δικαιώνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής, Αγγελο Αναστασιάδη, στη διαμάχη του με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης στην ΑΕΛ τριών βαθμών, ωστόσο δίνεται προθεσμία στους «βυσσινί» να εξοφλήσουν τον πρώην προπονητή τους.

Αναλυτικά η απόφαση:

– Αναφορικά με την υπόθεση του Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΑΕΛ ΠΑΕ,
Δικάζει αντιμωλία των καθ’ ων. Δέχεται την αίτηση. Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία ΑΕΛ ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επίσης με απόφαση του ίδιου δικαστηρίου η ΑΕΛ καλείται να καταβάλει στον ποδοσφαριστή Σάντι Κριζμάν 77.147,87 ευρώ σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση μη καταβολής οποιασδήποτε από τις πέντε δόσεις, θα καθίσταται και πάλι δυνατή η επιβολή των κατά το άρθρο 24 του Κ.Ι.Μ.Π. ποινών, ήτοι αφαίρεση τριών βαθμών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή