Διαιτητικό Δικαστήριο: Επιβολή ποινών σε ΑΕΛ και Τρίκαλα, ενεργοποίηση στην Κασσιόπη

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο στη συνεδρίαση της Πέμπτης (31/10) αποφάσισε να επιβάλει ποινή τριών βαθμών στην ΠΑΕ ΑΕΛ για οφειλή στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Μίλος Ντέλετιτς. Φυσικά αν οι “βυσσινί” εξοφλήσουν τον Σέρβο μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα δεν θα έχουν πρόβλημα.

Επιβολή ποινής αποφασίστηκε και κατά των Τρικάλων, ενώ σε ό,τι αφορά στην Κασσιόπη, ενεργοποιήθηκαν δύο ποινές -3.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Δημητρίου ΤΑΪΡΗ του Νικολάου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 342/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 121/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Αντωνίου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Παράσχου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 276/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 124/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ του Σωτηρίου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 264/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μίλος ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ (MILOS DELETIC) του ΜΙΟΜΙΡ (MIOMIR), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό (i.) της 287/2019 τελεσίδικης γι’ αυτήν απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. και (ii.) της 102/2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. (με τριμελή σύνθεση), την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (VELA JUNIOR) του ΤΖΙΟΥΖΕΠΠΕ (GIUSEPPE), αναγνωρισμένου διαμεσολαβητή μεταγραφών ποδοσφαίρου, κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ.», ως απαράδεκτη λόγω πρόωρης ασκήσεώς της.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή