Διαιτητικό σκάνδαλο και στο Γιουρόπα Λιγκ – Πέναλτι “μαϊμού” από Σκωτσέζο διαιτητή

Print Friendly, PDF & Email

Ακόμη ένα τραγικό διαιτητικό λάθος έρχεται για να τονίσει την αναγκαιότητα του VAR στο ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι της Πέμπτης για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Ρόμα και της Γκλάντμπαχ στο Ολίμπικο υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με τη γερμανική ομάδα να ισοφαρίζει με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο Σκωτσέζος διαιτητής, Γουίλιαμ Κόλουμ είδε χέρι στην προσπάθεια του Σμόλινγκ να απομακρύνει την μπάλα όμως όπως φαίνεται και από τα ριπλέι η μπάλα χτύπησε ξεκάθαρα στο πρόσωπο του Αγγλου αμυντικού. Κανείς, ούτε ο βοηθός, ούτε ο τέταρτος είδαν τη φάση για να βοηθήσουν τον Κόλουμ, ο οποίος ανένδοτος έδειξε την άσπρη βούλα…

Σημειώνεται ότι σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου χρησιμοποιείται κανονικά το VAR σε όλους τους αγώνες, στους ομίλους του Γιουρόπα δεν υπάρχει η βίντεο τεχνολογία.

«Μιλήσαμε με το τιμ των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα και παραδέχθηκαν το λάθος που έγινε. Το αποδεχόμαστε και τους ευχαριστούμε για την ειλικρίνειά τους και προχωράμε στο επόμενο ματς» ήταν η τρομερή ανάρτηση της Ρόμα στα social media.

“Είδαμε όλοι πως δεν ήταν ούτε χέρι ούτε πέναλτι, έτσι όμως λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Είχαμε τύχη στο τέλος. Εγώ δεν θα είχα δώσει το πέναλτι, καταλαβαίνω την άσχημη διάθεση των ανθρώπων της Ρόμα”, σχολίασε ο τεχνικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκο Ρόζε.

Δείτε την τραγική απόφαση του Κόλουμ μετά το 9:55

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή