Διακινούσαν ναρκωτικά με το ΚΤΕΛ!

Print Friendly, PDF & Email

Μέσω του ΚΤΕΛ διακινούσαν ναρκωτικά ένας 39χρονος από την Κοζάνη, με άγνωστο συνεργό του από την Αθήνα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον 39χρονο, ο οποίος μετέβη σε σταθμό ΚΤΕΛ σε περιοχή της Κοζάνης, για να παραλάβει δέμα που του είχε αποστείλει άγνωστος, μέσω της γραμμής ΚΤΕΛ Αθηνών-Κοζάνης.

Ο 39χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχό του από τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει, σπρώχνοντάς τους. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε κοκαΐνη, συνολικού βάρους τριάντα γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM, το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 39χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 18 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 36,58 γραμμαρίων, έξι συσκευασίες που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό, συνολικού βάρους 810,62 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού βάρους 2,47 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: politik

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή