Διακοφώτης: “Τα πάντα ανοιχτά με Σκίμπε, δεν έχει προταθεί κάποιος για πιθανός αντικαταστάτης”

Print Friendly, PDF & Email

Για το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεοκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, τονίζοντας ότι όλα είναι ανοιχτά, ενώ σημείωσε ότι δεν έχει προταθεί κάποιος προπονητής για να αντικαταστήσει τον Γερμανό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Διακοφώτης στον Metropolis:

Για το μέλλον του Σκίμπε στην Εθνική: «Τις επόμενες μέρες θα καλέσει τον κ. Σκίμπε ο πρόεδρος, θα συζητήσουν και με την υπόλοιπη επιτροπή και θα παρθούν αποφάσεις για το τι μπορεί να γίνει ώστε να έχουμε καλές εξελίξεις στην Εθνική ομάδα. Δεν μπορούμε άμεσες αποφάσεις. Θα πρέπει πρώτα να γίνουν συζητήσεις με τους αρμόδιους, θα πουν στον πρόεδρο αυτά που πρέπει να πουν, και εν συνεχεία θα ληφθεί απόφαση για το τι θα γίνει».

Για το αν είναι στον αέρα ο Σκίμπε: «Τα πάντα είναι ανοιχτά. Αν δοθούν εξηγήσεις και υπάρχουν λύσεις που μπορούμε να βρούμε για να βελτιωθεί η εικόνα της Εθνικής, φαντάζομαι ότι ο πρόεδρος θα αποφασίσει ακούγοντας όλους αυτούς που είναι αρμόδιοι».

Για το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη που κυκλοφόρησε ως πιθανός διάδοχος: «Κανένα όνομα δεν προτάθηκε στον πρόεδρο. Δεν συζήτησε για κανέναν. Αυτή τη στιγμή προέχει τι θα γίνει με τον προπονητή και την εικόνα της Εθνικής γενικά. Ακούσαμε διάφορα ονόματα, τουλάχιστον εμένα ο πρόεδρος δεν μου ανέφερε τίποτα για κάποιον από αυτούς που γράφτηκαν. Η ομάδα έδειξε, πέρσι τουλάχιστον, μια καλή εικόνα. Πρέπει να αναλογιστούμε και τις ελλείψεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια των ελλείψεων. Οι αρμόδιοι για τη λειτουργία της Εθνικής θα κάνουν την κουβέντα με τον πρόεδρο και θα ληφθούν αποφάσεις».

Για το πότε θα γίνει το ραντεβού με τον Σκίμπε: «Τις επόμενες ημέρες. Χθες γυρίσαμε από τη Φινλανδία. Φαντάζομαι ο πρόεδρος θα ζητήσει να δει τον Σκίμπε τις επόμενες ημέρες»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή