Διατηρήθηκε στην 4η θέση ο Φωτιάδης, υποχώρησε στην 5η θέση ο Διαμαντόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Κανείς από τους πέντε Ελληνες διαιτητές που διηύθυναν αναμετρήσεις στην 23η αγωνιστική δεν μπόρεσε να αυξήσει τον μέσο όρο του πάντα σύμφωνα με τις βαθμολογίες που πήραν από το Master REF.

Ο Φωτιάδης πάντως με το 8,10 που απέσπασε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ παρέμεινε στην τέταρτη θέση. Αντίθετα, ο Διαμαντόπουλος με το 7,80 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το Πανιώνιος – Ξάνθη υποχώρησε πέμπτος από τρίτος και πλέον στο βάθρο βρίσκεται ξανά ο Φωτιάς.

Παρά την ελαφριά πτώση στον μέσο όρο του ο Τσαμούρης εξακολουθεί να πατάει μέσα στην πρώτη οχτάδα μετά το 8,10 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Αστέρας Τρίπολης – Αρης.

Καμία μεταβολή για τον Παπαδόπουλο, το 7,90 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Λαμία – ΑΕΛ δεν τον βοήθησε να ξεκολλήσει από την τελευταία τριάδα της γενικής κατάταξης.

Μαζί με τον Παπαδόπουλο ισοβαθμεί πλέον και ο Κατσικογιάννης, ο οποίος έχασε δύο θέσεις με το 7,50 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το Παναιτωλικός – Βόλος.

Αμετάβλητη η κορυφή με τους Παπαπέτρου-Τσαγκαράκη να συνεχίζουν χέρι-χέρι. Σταθερά στις δύο τελευταίες θέσεις Σκουλάς και Κουμπαράκης.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή