Διαφώνησαν Δημητρίου, Αγραφιώτης στην πρόσληψη Μάριν στην ΚΕΔ

Ο Παναγιώτης Δημητρίου
Print Friendly, PDF & Email

Δύο διαφωνίες υπήρξαν κατά την ενημέρωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τη νέα συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, έπειτα από την προσθήκη του Ισπανού, Μάριν, ο οποίος αναλαμβάνει τους ορισμούς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η πρώτη διαφωνία προήλθε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου, ο οποίος διαφώνησε επί της διαδικασίας. Δηλαδή με την «απλή ενημέρωση» των μελών της Ε.Ε., που σημαίνει ότι οι αλλαγές στην ΚΕΔ δεν περνούν από την έγκρισή της.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δημητρίου διαφώνησε με την πρόσληψη του Μάριν.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός, ότι τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτης, ο οποίος καταψήφισε την πρόσληψη του Μάριν, παρότι λίγο πριν είχε ζητήσει από τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Παρακολούθησης, την στέλεχωση των δικαστικών οργάνων με ξένους δικαστές, ενώ η ομάδα του ζητεί κατ’ εξακολούθηση – από τότε που εξελέγη στην ΕΠΟ μια μία αρεστή διοίκηση και σε αντίθεση με ότι έλεγε στο παρελθόν – τη στελέχωση της ΚΕΔ με ξένα μέλη και την έλευση ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς.

Η νέα δομή της ΚΕΔ

Η νέα δομή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας: Επικεφαλής είναι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, νέο μέλος και υπεύθυνος για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα ο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν, μέλος και «UEFA Convention Project Leader» ο Σταύρος Τριτσώνης, υπεύθυνος για το VAR ο Μιχάλης Κουκουλάκης, μέλος και υπέυθυνος για τη Γ΄ Εθνική, τις Γυναικείες διοργανώσεις και τις υποδομές ο Δημήτρης Καλύβας, μέλος και υπεύθυνος για τους παρατηρητές διαιτησίας ο Ιωάννης Τσαχειλίδης, συνεργάτης ο Νίκος Ιωσηφόγλου, υπεύθυνος ανάπτυξης ο Κύρος Βασάρας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή