Διαψεύδει ο Αμπιντάλ την εμπλοκή του σε παράνομη διακίνηση οργάνων!

Print Friendly, PDF & Email

Θέση για το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial», σύμφωνα με το οποίο το ήπαρ που πήρε ο Ερίκ Αμπιντάλ για μεταμόσχευση το 2012  προήλθε από παράνομη διακίνηση οργάνων που εμπλέκονταν ο τότε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ!

«Νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω την ενόχληση και τη θλίψη μου σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα για τη φερόμενη ως παράνομη μεταμόσχευση ήπατος σε μένα.

Από σεβασμό για την οικογένειά μου, την ιατρική ομάδα και όλους όσοι έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση, θα ήθελα να απολογηθώ αν οποιαδήποτε στιγμή υπήρχαν αμφιβολίες για τα αβάσιμα αυτά δημοσιεύματα.

Ο ξάδερφός μου, Ζεράρ, ήταν δωρητής ήπατος για να σώσει τη ζωή μου και γι’ αυτό είναι ευγνώμων απέναντί του. Όλες οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα ακολουθήθηκαν και όλα τα ιατρικά ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν είναι διαθέσιμα», αναφέρει η δήλωση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού και νυν τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ροσέλ βρίσκεται στη φυλακή από τον Μάιο του 2017,  όταν και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για υπόθεση που αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή