Διεθνές σεμινάριο διαιτησίας από την ΟΣΕΚΑ στον Βόλο στις αρχές Σεπτεμβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Σεμινάριο διαιτησίας θα διοργανώσει η ΟΣΕΚΑ στον Βόλο τον Σεπτέμβριο (01-03/09), στο οποίο εκτός από τους Ελληνες διαιτητές θα δώσουν το παρών και ρέφερι από την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Η σχετική ενημέρωση:

“Πιστή στο «δόγμα» ότι η γνώση φέρνει εξέλιξη, η ΟΣΕΚΑ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, διοργανώνει διεθνές σεμινάριο διαιτητών, στο διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου στον Βόλο. Στο σεμινάριο, εκτός από τους Έλληνες διαιτητές, θα πάρουν μέρος ρέφερι από την Κύπρο και τη Βουλγαρία, όλα αυτά υπό το βλέμμα του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Theo Vlug.

Στη φιλόξενη πόλη του Βόλου θα γίνει ενδελεχής ανάλυση κανονισμού διαιτησίας του αθλήματος, καθώς επίσης κι ενημέρωση επί των αλλαγών των κανονισμών.

Οι Κώστας Κορομηλάς (Εθνικός Καθηγητής ΕΟΚ & μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ), Βασίλης Μπίκας (Διεθνής διαιτητής IWBF), Theo Vlug (International supervisor IWBF), Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος (Διεθνής διαιτητής IWBF) και Σπύρος Τσούντσουρας (Εθνικός καθηγητής ΟΣΕΚΑ) έχουν επωμισθεί το έργο της επιμόρφωσης των διαιτητών, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χρήστος Καλούδης.

Το «παρών» θα δώσουν και δύο προπονήτριες, ενώ οι εργασίες του σεμιναρίου θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή