Αρχική Διαιτησία Διεθνής Διαιτησία Διεθνείς ορισμοί για Περέιρα, Μαρίν, Βασάρα, Μπίκα και Κουκουλάκη

Διεθνείς ορισμοί για Περέιρα, Μαρίν, Βασάρα, Μπίκα και Κουκουλάκη

Διεθνείς ορισμοί για τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και τον άμεσο συνεργάτη του, Χουάν Αντόνιο Μαρίν. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ορίστηκε από την UEFA παρατηρητής στον αγώνα Χοφενχάιμ – Μάντσεστερ Σίτι, στη Γερμανία, για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί την Τρίτη (2/10) με διαιτητή τον Σλοβένο Νταμίρ Σκόμινα.

Από την πλευρά του ο Ισπανός Μαρίν ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Βόρσκλα Πολτάβα – Σπόρτινγκ για το Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Ουκρανία με διαιτητή τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο).

Σε αγώνες όμως του Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης Πέμπτης (4/10) ορίστηκαν επίσης παρατηρητές οι Βασάρας και Κουκουλάκης. Αναλυτικά ο Κύρος Βασάρας θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το Μπορντό – Κοπεγχάγη, για να κρίνει τον Ρόι Ραϊνσράιμπερ (Ισραήλ). Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα πάει στο Βέλγιο για το Σταντάρ Λιέγης – Ακίσασπορ, για να κρίνει τον Μάνουελ Σιτενργκρούμπερ (Αυστρία).

Αντίστοιχα ο Γιώργος Μπίκας ορίστηκε παρατηρητής σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα στο Αϊντχόφεν – Ιντερ, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία στις 3/10 με διαιτητή τον Σέρβο Μίλοραντ Μάζιτς.

Exit mobile version