Δικαίωση ΕΠΟ στο Διαιτητικό, αγώνας μπαράζ για μία θέση στη Super League

Print Friendly, PDF & Email

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Super League κατά της απόφασης της ΕΕ της ΕΠΟ για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και αυτές που θα ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΕΕ της Ομοσπονδίας με ψήφους 10-6  είχε αποφασίσει τρεις ομάδες να υποβιβαστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, η οποία σύμφωνα με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων θα είναι η Super League 2, ο πρωταθλητής της Football League να ανέβει απευθείας της Super League και μία θέση να κριθεί μεταξύ του 13ου της Super League και του δεύτερου της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της κορυφαίας κατηγορίας ήταν αντίθεση με τη διεξαγωγή μπαράζ, με την προκήρυξή της να προβλέπει το «3-1», κάτι που θα πρέπει να αλλάξει έπειτα από την απόφαση του Διαιτητικού.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση που δημιουργήθηκε με την εν λόγω διαφωνία, διατάραξε τις σχέσεις της ΕΠΟ τόσο με τη Super League όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή