Δικαιολογημένα παράπονα Παναιτωλικού και ΑΕΛ για τους διαιτητές των αγώνων τους

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί στους αγώνες των «μεγάλων» να μην υπήρξαν μεγάλα διαιτητικά λάθη, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους αγώνες Λαμία-Παναιτωλικός και ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Βάσει της αξιολόγησης των διαιτητών από τους κριτές του Master REF είναι δικαιολογημένα τα παράπονα για τους ρέφερι τόσο από τον βοηθό του Μάκη Χάβου, Μπάμπη Μιχαηλίδη, για την επιμήκυνση των καθυστερήσεων, όσο και από τον προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη, για τη μη αποβολή του Μαυροπάνου.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2, Διαιτητής: Κομίνης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο 36’ δεν υπάρχει κάποια παράβαση στο μαρκάρισμα του Λεονάρντο στον Λιβάγια, καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ προσπαθεί να γυρίσει και πέφτει μόνος του. Ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι στο 40’ στο μαρκάρισμα του Μεντί στον Λιβάγια».

Στο 74’ ο Κομίνης κακώς σταμάτησε επίθεση της ΑΕΚ για χέρι του Αραούχο».

Βαθμολογία: 8,20 (Ικανοποιητική απόδοση με λίγα σημεία τα οποία επιδέχονται βελτίωση)

Αγώνας: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 3-1, Διαιτητής: Τζοβάρας, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 7’ και το 22’ δεν υπάρχει κάποιο offside στις επιθέσεις του Απόλλωνα, ενώ στο 67΄ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει και offside και επιθετικό φάουλ.

Παρόλο που δεν είχε δύσκολες φάσεις ο Τζοβάρας προκαλούσε εκνευρισμό με τα πολλά σφυρίγματά του. Γενικότερα ο διαιτητής πρέπει να περνάει απαρατήρητος στους αγώνες».

Βαθμολογία: 8,00 (Ικανοποιητική απόδοση με σημαντικά σημεία τα οποία επιδέχονται βελτίωση)

Αγώνας: Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3, Διαιτητής: Σκουλάς, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Πολύ καλό ο Σκουλάς σε ένα σχετικά εύκολο ματς. Στο 27’ και στο 33’ σωστά μέτρησαν τα γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπήρχαν παραβάσεις. Στο 55’ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην πτώση του Λημνιού στο πέσιμο της περιοχής της Ξάνθης. Σωστά συνεχίστηκε το ματς, όμως δεν έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα ο παίκτης του ΠΑΟΚ για θέατρο».

Βαθμολογία: 8,40 (Καλός, αναμενόμενο επίπεδο απόδοσης)

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-1, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Ο διαιτητής βοήθησε με την εξέλιξη του αγώνα με τη συμπεριφορά του. Στο 19’ το μαρκάρισμα του Κουτρουμπή στον Γεσίλ, ενώ στο 31’ δεν υπάρχει πέναλτι στην πτώση του Αλταν στην περιοχή του Πανιωνίου έπειτα από μαρκάρισμα του Γκιοάτα».

Βαθμολογία: 8,20 (Ικανοποιητική απόδοση με λίγα σημεία τα οποία επιδέχονται βελτίωση)

Αγώνας: Λαμία-Παναιτωλικός 2-2, Διαιτητής: Νεοφυτιάδης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Ο διαιτητής κράτησε υπερβολικές καθυστερήσεις. Είναι δικαιολογημένα τα παράπονα του Παναιτωλικού. Γενικότερα ο Νεοφυτιάδης έκανε εκατέρωθεν λάθη στην εφαρμογή κανονισμών. Χρειάζεται βελτίωση».

Βαθμολογία: 8,00 (Ικανοποιητική απόδοση με σημαντικά σημεία τα οποία επιδέχονται βελτίωση)

Αγώνας: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, Διαιτητής: Ζαχαριάδης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 6’ σωστά δόθηκε πέναλτι, όμως δεν χρειαζόταν η κάρτα. Πάντως, μετά το 50’ ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο στην εφαρμογή κανονισμών με εκατέρωθεν λάθη.

Σε κάποιες περιπτώσεις σφύριζε πάρα πολλά φάουλ χωρίς λόγο, ενώ σε άλλες άφηνε τα δυνατά μαρκαρίσματα. Ο Μαυροπάνος θα μπορούσε να αποβληθεί σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις».

Βαθμολογία: 7,90 (Ενα ξεκάθαρο διαιτητικό σφάλμα)

Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-Κασσιόπη 4-0, Διαιτητής: Κουμπαράκης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Πολύ καλός ο Κουμπαράκης στο ντεμπούτο του στην κατηγορία. Εδειξε θετικά στοιχεία, κάτι στο οποίο βοήθησε και ο αγώνας».

Βαθμολογία: 8,20 (Ικανοποιητική απόδοση με λίγα σημεία τα οποία επιδέχονται βελτίωση)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή