Δολοφόνησαν άγρια τον πρώην συγκάτοικό τους για ένα PlayStation

Print Friendly, PDF & Email

Οι αρχές της Κομητείας Σέμινολ, στη Φλόριντα, προχώρησαν στη σύλληψη δύο νεαρών οι οποίοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν έναν πρώην συγκάτοικό τους με αφορμή ένα PlayStation.

Σύμφωνα με τον σερίφη Dennis Lemma, ο 22χρονος Jake Adam Bilotta και ο 21χρονος Ian Reilly McClurg κάλεσαν τον πρώην συγκάτοικό τους στο σπίτι που μοιράζονταν στο Μέιτλαντ καθώς υποψιάζονταν πως τους είχε κλέψει την παιχνιδομηχανή. Για να τον δελεάσουν του είπαν πως το βράδυ θα πήγαιναν σε πάρτι όλοι μαζί. Αντ’ αυτού ο Bilotta συναντήθηκε με το θύμα το βράδυ της Δευτέρας και το σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές.

Οι δυο νεαροί όμως πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω από τον τρίτο συγκάτοικό τους, Walter Johnson, που επέστρεψε σπίτι απροειδοποίητα. Ο Johnson είδε τον McClurg να κρατά στο χέρι ένα μαχαίρι και τον Bilotta να προσπαθεί να βάλει τη σορό του θύματος μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

«Το σχέδιο ήταν να τον σκοτώσουν, να τον βάλουν μέσα σε πλαστικές σακούλες και μετά να βρουν ένα μέρος να τον θάψουν», είπε στους δημοσιογράφους ο σερίφης.

Ο Johnson επέστρεψε έντρομος στο αυτοκίνητό του όπου τον περίμενε η κοπέλα με την οποία είχε βγει ραντεβού και κάλεσε την αστυνομία.

Παρά τις προσπάθειές τους να το σκάσουν οι αρχές τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού και κρατούνται στη φυλακή της Κομητείας. Ο Johnson όπως επίσης και ένας άλλος ένοικος του σπιτιού δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή