Δράσεις αλληλεγγύης από οργανωμένους οπαδούς στην περίοδο του Κορωνοϊού

Print Friendly, PDF & Email

Τα γήπεδα είναι κλειστά, τα πρωταθλήματα έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί δείχνουν με δράσεις τους πως βρίσκονται στο πλευρό όλων όσοι παλεύουν με τον Κορωνοϊό.

Θύρα 13

Χθες βράδυ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να δείξουν την στήριξή τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας αναρτώντας ένα πανό έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» το οποίο έγραφε:

«Ο λαός σώζει τον λαό, δύναμη και κουράγιο στον αγώνα σας».

Nortenos Patras

Ο Σύνδεσμος φίλων της Παναχαϊκής, Nortenos Patras, πραγματοποίησε δράση στα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας, που δίνουν αγώνα στη μάχη κατά του Κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα ανήρτησαν πανό στο οποίο απέδωσαν τα εύσημα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για την δύσκολη μάχη, που δίνουν.
“Σε όλους ευχόμαστε, καλή δύναμη. Ασθενείς, γιατροί, νοσοκομειακό προσωπικό, ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!, έγραψαν.

 

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης

Ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Μυτιλήνης με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε πως παραδίδει τα γραφεία του για να χρησιμοποιηθούν ως ιατρείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης, αναλογιζόμενος το παγκόσμιο πρόβλημα της πανδημίας του Κορονοϊου και σεβόμενος όλους αυτούς τους ήρωες της πρώτης γραμμής των νοσοκομείων, νοσηλευτές και γιατρούς αγωνιστές που με αυτοθυσία κανουν τα αδύνατα δυνατά, ενώ κάποιοι κάνουν βόλτες στα χωριά τους, αντί να βαράει παλαμάκια, παραχωρεί τον σύνδεσμο, για όποιον γιατρό ή νοσηλευτή που βρίσκεται στο νησί επιθυμεί ένα κατάλυμα να μείνει, με τον φόβο να επιστρέψει στην οικογένεια του και τυχόν μεταφέρει κάτι. Ο σύνδεσμος θα παρέχει ότι μας υποδείξει ο ειδικός για την απολύμανση του χώρου. Για όσο καιρό αυτό κριθεί απαραίτητο. Αν πάλι, αυτό που σκεφτήκαμε ως λύση, δεν ευσταθεί, ευχαρίστως να δεχτούμε την οποία παρατήρηση από ειδικούς επί του θέματος.
Φυσικά, οι ήρωες της όλης αυτής περιπέτειας, δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, αλλά και οι υπάλληλοι στα σούπερ μάρκετ, οι μεταφορείς όλων των ειδών, και όσοι, αυτή την ύστατη ώρα, εργάζονται για να μας εξυπηρετήσουν, παίζοντας κορώνα (κυριολεκτικά)-γραμματα, την υγεία τους.
Παρόλαυτα, θεωρούμε ότι πρέπει να παραχωρήσουμε τον χώρο, σε αυτούς που πραγματικά μάχονται ένα αόρατο αντίπαλο.
Σας ευχαριστούμε όλους, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!
Σε όλη αυτή τη δοκιμασία πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, και θα βγούμε πιο δυνατοί. Γιατί το εμβόλιο των λαών , ήταν , είναι , και θα είναι για πάντα η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Υ.Σ. 1. Νοσηλευτές-Γιατροι, όλοι όσοι εργάζεστε αυτή τη στιγμή, σε όλους τους κλάδους, έχετε τον αμέριστο σεβασμό μας. Κρατάτε γερά!
Υ.Σ. 2. Για τις Κυριακές το θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα ψωνίσετε, για να καταλάβουν τα αφεντικά, ότι οι Κυριακές είναι για αραγμα στο σπίτι και όχι για ψώνια. Αφήστε λίγο τους ανθρώπους να ηρεμήσουν, να γεμίσουν μπαταρίες.
Υ.Σ. 4. SOS ανάγκη για αίμα, κάντε ένα καλό και βοηθήστε τον συνάνθρωπο σας, χωρίς να κοιτάτε χρώμα, εθνικότητα, καταγωγή.

Όσοι πάμε, τοσοι να γυρίσουμε!

Αυτονομη θύρα 10

Η «ΑΘ10» σερβίρει δωρεάν καφέδες προς τους εργαζομένους του ΑΧΕΠΑ στην καφετέρια του Κατσάνειου.

Η ανακοίνωση του «κυανόλευκου» συνδέσμου αναφέρει:

«Η αυτόνομη Θύρα 10 σε συνεννόηση με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ αποφασίσαμε από το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου και για όσο διαρκέσουν οι δύσκολες μέρες που έρχονται, να ανοίξουμε ξανά τη καφετέρια του Κατσάνειου το Only Blue και να σερβίρουμε δωρεάν καφέδες στους εργαζομένους του ΑΧΕΠΑ.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να πούμε ευχαριστώ σε όλους από τον πρώτο γιατρό μέχρι τον τελευταίο τεχνικό του νοσοκομείου που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή μιας μάχης που αφορά όλους μας.

Ευχαριστούμε!!!».

Παράλληλα, αντιπροσωπεία από το κλαμπ του «Γηραιού» στο Ασβεστοχώρι επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης στέλνοντας μήνυμα στήριξης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με πανό χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως «ήρωες».

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή