Δρόσος: “Και οι μηνύσεις θέλουν διευθύνσεις, λογαριασμό ΔΕΗ έχεις;”

Print Friendly, PDF & Email

Με δύο αιχμηρές τοποθετήσεις στο facebook επανήλθε ο Δημήτρης Δρόσος απαντώντας στην ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Σάκη Καλογερόπουλου.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:
«Κοίτα δεις τώρα τι έπαθα, με πληροφόρησαν ότι …o SaKiS, δήλωσε ότι η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες!
Τον Κύριο Κούγια γιατί λες τον προσέλαβα; Για να τα πούμε σε καφέ;

Μπορεί τώρα να κατάλαβες πια ότι δύσκολα θα ξαναπάς στην Πάτρα, μετά τα όσα συμβαίνουν άλλα δυστυχώς, η μπουρδολογία που ζήτησες να σου γράψουν γιατί ούτε να γράφεις δεν ξέρεις, μόνο μια πρόταση έχει σωστή και αληθινή.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αυτή! Και από αύριο θα ξηλώνω πόντο πόντο όλο το σάπιο παρελθόν σου και θα μάθουν όλοι ποια είναι η πραγματική σου δουλειά, ποιοι είναι οι φίλοι σου, τι θέλατε να κάνετε στην Παναχαΐκή και ποια είναι η επαγγελματική πορεία η δική σου και των υπολοίπων χρηματοδοτών σου.

Απλά ελπίζω να είναι στην Ελλάδα για να απολογηθούν μαζί σου και να μην τους ψάχνουμε σε καμιά Ταϊλάνδη ή κανένα Ντουμπάι, όταν έρθει η στιγμή.

Μήπως όμως θες πριν από τα δικαστήρια να πάρεις τους αόρατους φίλους σου(αυτούς που μαζί κάνατε επιθεώρηση στο γήπεδο ως αντιπρόσωποι του Σουηδικού Ομίλου και να τα πούμε δημοσίως και μπροστά στο κόσμο της Πάτρας γιατί αργούν τα δικαστήρια;

Να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα στον κόσμο για την εστίαση και τις… κατασκευαστικές; Να πούμε ονόματα διευθύνσεις και ποσοστά για το ποιος χρωστάει σε ποιον και από πού, ποιος ασχολείται με το στοίχημα και πώς,
πού και πώς έχετε ασχοληθεί ξανά με ομάδες; Ποιοι είναι οι φίλοι σου και πού βρίσκετε τα χρήματα;

Εχω και κατι γνωστούς στην MollyBet που μπορώ να τους καλέσω να μας βοηθήσουν στις συνομιλίες μας και κάποιους άλλους επίσης στην Skrill!

Εως τότε όμως να ξέρετε κάτι που εγώ το κατάλαβα την τελευταία φορά που πλήρωσα τρεις φορές τον δικαστικό επιμελητή για να σας βρει και να σας επιδώσει το εξώδικο. Βάση για να συζητάμε είναι να μας πείτε πού μένετε! Ακόμα και οι μηνύσεις θέλουν μια διεύθυνση ..

Εσύ έχεις; Στην Αθήνα, στην Γαστούνη ή στην Σουηδία μένεις; Εναν λογαριασμό ΔΕΗ στο όνομά σου έχεις; Γιατί όταν στο ζήτησα ήταν κομμάτι δύσκολο.

Για την ασφάλεια τη δική μου και της οικογένειάς μου, μετά από τα χθεσινοβραδινά, όλα τα στοιχεία που διαθέτω και που είναι όσα δεν φαντάζεστε για σένα και τους φίλους σου, έχουν ήδη παραδοθεί στον δικηγόρο μου κ. Κούγια που τα μελετάει και θα σας απαντήσει καταλλήλως εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.

Γρήγορα θα είναι και στα χεριά της αρμοδίας Εισαγγελίας και εκεί να πάτε να της πείτε για τους ομίλους που έχετε, για τις κατασκευαστικές, τα μαγαζιά εστίασης και τις υπόλοιπες μπαρούφες που λες δεξιά και αριστερά νομίζοντας ότι όλοι τρώνε σανό. Εως τότε εγώ από εδώ θα σου απαντήσω μέχρι και στην τελευταία λέξη από ανέφερες. Μόλις αρχίσαμε. Τα λέμε αύριο με το πρώτο κεφάλαιο της Ιστορίας …

Οταν γυρίσεις στην Πάτρα με το καλό να πας να παρακολουθήσεις αυτήν την παράσταση “Ο Καραγκιόζης Μέτοχος ” που τα δικαιώματα του έργου και της ονομασίας ανήκουν στους φιλάθλους της Πάτρας που έχουν κάνει και την ανάλογη αφίσα που κυκλοφορεί ευρέως στο Facebook, σπάει ταμεία μου λένε. Είμαι σίγουρος ότι θα την απολαύσεις τώρα που ξέρεις και τι είναι οι μετοχές!».

Η δεύτερη ανάρτηση
“Τελικά η ανακοίνωση και μόνο του ονόματος του Δικηγόρου μου κ. Κούγια, φαίνεται ξεκάθαρα σκόρπισε τον πανικό στα ανθρωπάκια – μαριονέτες και τους υποστηρικτές τους και άρχισαν να ξεσκεπάζονται άτσαλα.

Με τον Αόρατο Ενορχηστρωτή και “Αφανή Νομικό Σύμβουλο” που διατέλεσε επί σειρά ετών η πηγή όλων των κακών της ομάδας μας, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το ότι τα 15 και πλέον χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα είναι αυτά που είναι συνδεδεμένα με τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της Παναχαϊκής και είναι τα ίδια ακριβώς χρόνια που η ομάδα ταλαιπωρείται σε χωριά και λαγκάδια μακριά από κάθε συμμετοχή στην Μεγάλη κατηγορία. Θα ασχοληθούμε διεξοδικά στη συνέχεια για να δούμε ποιος επιτέλους και με τι μηχανορραφίες και πλαστογραφίες προσπάθησε άλλη μια φορά να φέρει στην ομάδα ό,τι το χειρότερο για να το ελέγχει όπως πάντα έκανε και να απομακρύνει οποιονδήποτε δεν ήταν του χεριού του.

Τώρα έφτασε η ώρα του Ταμείου και για αυτόν. Καταστάσεις, Συμβούλια, αυξήσεις κεφαλαίου, τιμολόγια, παραιτήσεις, συνεδριάσεις συμβουλίων και διαρροή εμπιστευτικών στοιχείων σε τρίτους και μάλιστα παραποιημένα. Ολα θα έρθουν στο φως είτε τους αρέσει, είτε όχι»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή