“Δυναμικά μετά τις εκλογές να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούται το ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, ο οποίος, εστίασε στην μη χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από την ΕΠΟ, η οποία, όμως, κατά περίπτωση, αποτελεί επιλογή των διοικήσεων της Ομοσπονδίας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κουλούρης, είπε: 

Το ποδόσφαιρο της Ηλείας έχει τα προβλήματα που έχει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι από την Πολιτεία εγκαταλειμμένο όσον αφορά τις επιχορηγήσεις τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και κεντρικά όσον αφορά την Ένωση.

Μία φορά στα δέκα χρόνια που είμαι πρόεδρος είχαμε πάρει επιχορήγηση. Χωρίς να έχουμε αυτό που δικαιούμαστε, αυτό που έχει νομοθετηθεί και θεσμοθετηθεί.

Δυναμικά μετά τις εκλογές να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούται το ποδόσφαιρο και είναι θεσμικά κατοχυρωμένο. Έχω αρχίσει και υπόσχομαι στα σωματεία μου ότι αυτό θα το διεκδικήσω και αν η Πολιτεία δεν το ενστερνιστεί είπα ότι στις επόμενες εκδηλώσεις για την κοπή πίτας δεν θα έρχονται όταν είμαι εγώ.

Παίρνει το μπάσκετ και καλά κάνει και το ποδόσφαιρο είναι στα αζήτητα δήθεν για διαφθορά. Αυτό θεωρείται με την τελευταία κυβέρνηση. Να δούμε πότε θα πάψει το ποδόσφαιρο να είναι διεφθαρμένο, για να πάρει αυτό που δικαιούται.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει ότι το Ηλειακό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο. Αυτοί που είναι επικεφαλής καθορίζουν το βαθμό τιμιότητας και διαφθοράς.

Είμαστε έτοιμοι για την κάρτα υγείας αθλητή από τον Δεκέμβριο. Όλες οι κάρτες είναι έτοιμες.

Διαχρονικά ανήκουμε στην «αντιπολίτευση» της ΕΠΟ. Είμαστε διορατικοί και προλαβαίνουμε τα γεγονότα. Ωστόσο, κανείς από τους προέδρους δεν μπορεί να πει ότι δεν έχω σεβαστεί τον θεσμό του προέδρου, άσχετα αν υπάρχει παρασκήνιο ή αιωρούνται κατηγορίες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή