Δόξα Δράμας: “Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα η κα Κομισοπούλου στο Παγκρήτιο”

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2 ο Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Δόξα Δράμας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Δραμινοί εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας και συγκεκριμένα κατά της βοηθού κας Κομισοπούλου, η οποία ακύρωσε γκολ ως οφσάιντ.

Επίσης υποστηρίζουν πως έχουν αδικηθεί επανειλημμένως από τη διαιτησία, κάνουν λόγους για οχτώ χαμένους βαθμούς εξαιτίας τους και την κατηγορούν για το γεγονός ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια, τη δυσφορία και τον προβληματισμό της για ακόμα μια φορά για τις διαιτησίες που αντιμετωπίζει φέτος και μόνο δικαιοσύνη δεν απονέμουν, όπως διαπίστωσε όλη η Ελλάδα και σήμερα.

Οι ίσοι όροι και το «50-50» φέτος για την ομάδα μας είναι πλέον εξαιρετικά δυσεύρετα, αγγίζοντας τα όρια της πολυτέλειας. Είναι σαφές ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού, για τη Δόξα, την ιστορία και τον κόσμο μας.

Η σημερινή ακύρωση του πεντακάθαρου γκολ του Ρόβα με τον Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο, με υπόδειξη της βοηθού του ρέφερι κ. Δραγούση, της κας Κομισοπούλου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προφανώς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο, ενώ και στη φάση του 2-1 προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Ρόβα που δεν δόθηκε.

Δεν είναι πρώτη φορά που βιώνουμε φέτος την αδικία στο πετσί μας, το θεωρούμε ως συνεχιζόμενη διαιτητική αδικία προς τη Δόξα, σε πλείστες περιπτώσεις, τουλάχιστον πέντε ακόμα (πολύ ενδεικτικά, εντός με Απόλλωνα Λάρισας, Παναχαϊκή, εκτός με Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά και Λεβαδειακό), για περίπου 8 κακώς «χαμένους» βαθμούς.

Χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και άλλοθι, είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας που μένουμε εκτός της πρώτης εξάδας, ή έστω που δεν έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι οφ και να είμαστε ψηλότερα βαθμολογικά.

Με 32 αντί για 24 βαθμούς θα ήμασταν στην πεντάδα και με δυο σερί ματς στη Δράμα, με Κέρκυρα και Χανιά, θα μπορούσαμε να πετύχουμε άνετα τους στόχους μας.

Βέβαια, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο και ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πάρουν σοβαρά τα όσα καταγγέλλουμε, για τα οποία άλλωστε υπάρχουν και τα πειστήρια της εικόνας, τα αδιάσειστα τεκμήρια των σχετικών βίντεο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή