Δύο αποβολές, φωνές για τη διαιτησία, «ξύλο» στα αποδυτήρια, σπασμένο πόδι!

Print Friendly, PDF & Email

Επεισοδιακό χαρακτήρα είχε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον Απόλλωνα Πόντου για τη 10η αγωνιστική της Football League, που βρήκε νικητές τους «κίτρινους» με 2-0.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο διαιτητής Κυρίτσης που απέβαλλε στο 33′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γεωργιάδη διότι εκτέλεσε φάουλ πριν ο ρέφερι σφυρίξει. Η αποβολή του αμυντικού του Απόλλωνα προκάλεσε την έκρηξη του Καλαϊτζίδη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα με συνέπεια ο Κυρίτσης να αποβάλει και τον τεχνικό των φιλοξενούμενων.

Το κλίμα ήταν έκρυθμο και η ένταση μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, με τον Λόπεθ από τον Απόλλωνα και τον Σόουζα από τον Αρη να έρχονται στα χέρια! Ευτυχώς οι υπόλοιποι παίκτες τους χώρισαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ενταση όμως υπήρξε και στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Μάλιστα ένας οπαδός του Αρη επιχείρησε να πλησιάσει την κερκίδα που ήταν οι φίλοι του Απόλλωνα και στην προσπάθειά του να περάσει τα κιγκλιδώματα, έπεσε και έσπασε το πόδι του!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αρης καθάρισε σχετικά εύκολα το τρίποντο χάρη στα γκολ το Πλατέλλα στο 14′ και του Ντούνη στο 45′ διατηρώντας έτσι την πρωτοπορία στη βαθμολογία της Football League με 26 βαθμούς. Ακολουθούν η Παναχαϊκή με 23, ΟΦΗ, Τρίκαλα με 18, Σπάρτη με 17, Καραϊσκάκης με 16 και Δόξα Δράμας με 15.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Βέροια – Τρίκαλα 0-1
(65′ Μιλοσάβλιεφ)

ΟΦΗ – Κισσαμικός 2-0
(6′, 9′, 90′ Μάνος)

Δόξα Δράμας – Παναιγιάλειος 0-0

Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 2-1
(14′ Μακρής, 62′ Λουκίνας / 55′ Κάιπερς)

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 2-1
(29′ Ελευθεριάδης, 42′ Μωραΐτης / 84′ Τσιλούλης)

Πανσερραϊκός – Αναγ. Καρδίτσας 1-1
(9′ Πόζογλου / 94′ Πλαβούκος)

Σπάρτη – Αιγινιακός 1-0
(66′ Ράνος)

Αρης – Απόλλων Πόντου 2-0
(14′ Πλατέλλας, 45′ Ντούνης)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή