Δύο μαρτυρίες αθωώνουν τον Γραμμένο για την “πλαστογραφία”

Print Friendly, PDF & Email

Συζητήθηκε την Τετάρτη (12/04) στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η υπόθεση πλαστογραφίας που αφορά την έκδοση τριών ταυτοτήτων προπονητών της ΕΠΣ Μακεδονίας και στην οποία εκτός των άλλων κατηγορείται ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Η υπόθεση άρχισε έπειτα από καταγγελία της διοίκησης Γκιρτζίκη στην Ομοσπονδία και την δίωξη άσκησε ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων.

Στη συνέχεια το θέμα πήγε στο ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, το οποίο το παρέπεμψε στο δικαστικό.

Οσον αφορά την πρώτη περίπτωση, για την οποία φέρεται να έγινε πλαστογραφία για έκδοση ταυτότητας προπονητή, την ευθύνη ανέλαβε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου προπονητών Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι το έκανε να βοηθήσει έναν άνεργο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βαγγέλη Γραμμένου, Λάμπρο Μπίρδα, η υπόθεση ήταν το 2012 και επομένως το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Για τη δεύτερη περίπτωση, που αφορά έκδοση βεβαιώσεων σε δύο προπονητές ερασιτεχνικών κατηγοριών, την ευθύνη ανέλαβε υπάλληλος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος είπε ότι δεν γνώρισε ότι κατά τις καλοκαιρινές διακοπές άλλαξε ο κανονισμός και ότι οι βεβαιώσεις έπρεπε να εκδίδονται από την ΕΠΟ και όχι από τις Ενώσεις.

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος έβαλε την σφραγίδα που έφερε την υπογραφή του Γραμμένου χωρίς να ρωτήσει, ενώ το έγγραφο δεν είχε ιδιόχειρη υπογραφή.

Στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Βαγγέλης Γραμμέος, αφού είχε υποστηρίξει ότι δεν θα διακινδύνευε το μέλλον του ως δικηγόρος από υπόθεση που δεν έχει συμφέρον, ζήτησε την άμεση έκδοση απόφασης για να σταματήσει ο αρνητικός θόρυβος γύρω από το όνομά του.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή