Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά που νοσηλεύεται στο “Υγεία”

Print Friendly, PDF & Email

Ο επιχειρηματίας υπέφερε από συνεχείς ουρολοιμώξεις, ωστόσο το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και για το οποίο εισήλθε για νοσηλεία είναι ένα αιμάτωμα που παρουσιάστηκε στον εγκέφαλο.

Όπως αναφέρουν ωστόσο πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον του, τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει συχνές και μακράς διάρκειας απώλειες μνήμης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εισαγωγή του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Αρχικά τα συμπτώματα δεν κρίθηκαν ιδιαίτερα σοβαρά και ο επιχειρηματίας παρέμεινε στο Κτήμα Βαρυπόμπης, έχοντας σε 24ωρη βάση κάποιον εξειδικευμένο γιατρό σε επιφυλακή.

Όμως η υγεία του τελικά επιδεινώθηκε ραγδαία και οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο “Υγεία”. Η κόρη του, Μαρία Κοντομηνά, και ο σύζυγος της Αριστοτέλης Τζιαμπίρης ζήτησαν τη συνδρομή το Βασίλη Κολιάτσου, καθηγητή Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.

Όπως μετέδωσε η εφημερίδα «Βήμα», η τελευταία φορά που συνεργάτες και φίλοι ήρθαν σε επαφή μαζί του ήταν η 10η Οκτωβρίου και, έκτοτε, οι μόνοι που διατηρούν άμεση πρόσβαση στον επιχειρηματία είναι η κόρη του, ο σύζυγός της και τρία στελέχη της εταιρείας DEMCO.

Ενδεικτικό είναι πως η τελική πράξη της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στην Motor Oil συμφερόντων Βαρδινογιάννη, πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες από την κόρη του επιχειρηματία. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κόρη του επιχειρηματία κατείχε το 49,9% των μετοχών.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή