“Δύσκολη φάση το δεύτερο γκολ του ΟΣΦΠ, η Δέτση πήγε να τινάξει το ματς στον αέρα”

Print Friendly, PDF & Email

Ως μία δύσκολη φάση χαρακτήρισε το γκολ του Βούκοβιτς, με το οποίο ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Περιστέρι (2-1 τον Ατρόμητο), ο κριτής του Master REF, Ηρακλής Τσίκινης, σημειώνοντας ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι μεμπτό.

Επιπλέον, ο κ. Τσίκινης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να πάρουν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γιαννούλης σπρώχνει τον Ποντένσε εντός περιοχής.

Οσον αφορά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο κ. Τσίκινης έκανε λόγο για μία «κακή μέρα» της βοηθού Δέτση, η οποία με την ακύρωση του γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο «παραλίγο να τινάξει το ματς στον αέρα».

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0, Διαιτητής: Σέζος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 64’ δεν υπήρξε κάποιο φάουλ έξω από την περιοχή της Ξάνθης. Κακώς ο διαιτητής σημείωσε παράβαση, από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ».

Βαθμολογία: 8,00

Αγώνας: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2, Διαιτητής: Ευαγγέλου, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει κάποιο πέναλτι για τον Ατρόμητο. Σωστά ο διαιτητής συνέχισε το ματς. Αντίθετα, υπάρχει πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 34’, καθώς ο Γιαννούλης σπρώχνει τον Ποντένσε εντός περιοχής.

Πριν το γκολ του Ατρομήτου, ο Σάκιτς κοντρολάρει την μπάλα και αυτή πάει στον τερματοφύλακα. Είναι στην κρίση του διαιτητή για το αν θα δώσει έμμεσο ή όχι. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα το έδινα.

Με εξαίρεση την αποβολή του Μπουζούλατζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Ευαγγέλου αντιμετώπισε προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Σισέ σε ορισμένα άτσαλα μαρκαρίσματα.

Στο 61’ υπάρχει πάτημα του Γιαννούλη στον Φορτούνη, όμως είναι φάουλ εκτός περιοχής που κακώς δεν δόθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει και μία πτώση του Κουλούρη στην περιοχή του Ολυμπιακού. Είναι υπερβολική η συμπεριφορά του, όμως είναι μία φάση 50-50. Δεν ξέρω αν τον βρίσκει ο Σισέ.

Τέλος, στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού έχουμε μία δύσκολη φάση, που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια παράβαση. Για να θεωρηθεί offside πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρο παίξιμο της μπάλας από έναν ποδοσφαιριστή».

Βαθμολογία: 7,90

Αγώνας: Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-1, Διαιτητής: Σκουλάς, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Η βοηθός Δέτση ήταν σε κακή ημέρα. Πήγε να τινάξει το ματς στον αέρα. Κανείς δεν κατάλαβα για ποιο λόγο σήκωσε τη σημαία και ακυρώθηκε το γκολ του Παναιτωλικού. Βέβαια στη φάση αυτή ευθύνη έχει κι ο διαιτητής, καθώς βλέπει μπροστά του ότι ο παίκτης φεύγει από πίσω. Ηταν άτολμος και δεν επενέβη για να μετρήσει το τέρμα.

Στο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ, η Δέτση έχασε τη φάση και επειδή ήταν αρκετά πέτρα πίσω δεν είδε ότι ο Σιμόες ήταν εκτεθειμένος.

Σε γενικές γραμμές ο Σκουλάς ήταν καλός, όμως φέρει και αυτός ευθύνη για το τέρμα του Παναιτωλικού που κακώς δεν μέτρησε. Αντίθετα, η Δέτση παίρνει παραπεμπτικό βαθμό για τα λάθη που έκανε”.

Βαθμολογία: 8,10

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 5-1, Διαιτητής: Φωτιάδης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Ο Φωτιάδης πέρασε απαρατήρητος, καθώς ήταν ένα ματς χωρίς δύσκολες φάσεις. Βέβαια, είχε κι αυτός συμμετοχή στον αγώνα, καθώς σφύριζε λίγο».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: ΟΦΗ-Αρης 1-2, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο το ματς που να προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των δύο ομάδων».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 2-0, Διαιτητής: Παπαπέτρου, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Γενικά ο Παπαπέτρου έδειξε να είναι βαρύς κι ως ένα σημείο αδιάφορος. Στο 13’ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην περιοχή της ΑΕΛ, καθώς η μπάλα βρίσκει στον ώμο του αμυντικού των φιλοξενούμενων έπειτα από κεφαλιά αντιπάλου.

Στο 24’ και το 35’ είχαμε δύο φάσεις στις οποίες έπρεπε να δοθούν φάουλ έξω από την περιοχή του αντιπάλου σε Αστέρα και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Στο 39’ ο Παπαπέτρου ορθώς άφησε το πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να βγάλει επίθεση που παραλίγο να καταλήξει και σε γκολ.

Τέλος, στο 56’ έχουμε μία φάση σε δύο χρόνους. Αρχικά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο μαρκάρισμα αμυντικού του Αστέρα στον επιθετικό της ΑΕΛ, όμως στη συνέχεια ο τερματοφύλακας βρίσκει το πόδι του και τον ανατρέπει Κακώς δεν δόθηκε πέναλτι για την ομάδα της Λάρισας».

Βαθμολογία: 7,90

Αγώνας: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0, Διαιτητής: Τζοβάρας, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Καλή παρουσία από τον Τζοβάρα, με μικρά λάθη στον πειθαρχικό τομέα. Υπήρξαν δύο λαθάκια κι από τον β’ βοηθό, τα οποία όμως δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα».

Βαθμολογία: 8,20

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή