Δώνης: “Είναι πέναλτι η φάση του Μακέντα”, Χατζηγιοβάνης: “Ο Θεός βλέπει”

Print Friendly, PDF & Email

Εντονα παράπονα από τη διαιτησία του Φινλανδού Γκεστράνιους έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτά εκφράστηκαν τόσο από τον τεχνικό των “πράσινων”, Γιώργο Δώνη όσο και από παίκτες της ομάδας.

Ο Γιώργος Δώνης σχολιάζοντας τη φάση του Μακέντα τόνισε: “Δεν γίνεται κάποιος να πει κάτι διαφορετικό για τη φάση του πέναλτι. Είναι πέναλτι. Η ομάδα αποκτά μέταλλο σιγά σιγά αλλά πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες. Όπως και να’ χει έπαιξε μεγάλο ρόλο ο διαιτητής”.

Χατζηγιοβάνης: “Να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού”

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με τη σειρά του προχώρησε σε δηλώσεις κάνοντας λόγο για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού, τόσο στη φάση του Μπουζούκη στο α’ μέρος όσο και σε αυτή του Μακέντα στην επανάληψη:

«Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για διαιτησία ειδικά όταν παίζουν ξένοι διαιτητές. Είδαμε το πέναλτι, είναι κρίμα. Το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού. Νομίζω πως του Μπουζούκη είναι ακόμη πιο καθαρό πέναλτι, ενώ του Μακέντα το είδα κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν πειράζει ο Θεός βλέπει!

Να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού ανεξάρτητα απ’ την βαθμολογία. Αν γίνει εκεί το 1-0 είναι διαφορετικό ματς. Στο πρώτο μέρος με 0-1 δεν ξέρεις μετά τι θα γινόταν. Θέλω να σέβονται την προσπάθειά μας».

Χρήστος Δώνης: “Συνεχίζουμε τα ίδια”

Τη δική του τοποθέτηση για τη διαιτησία έκανε με ειρωνικό ποστάρισμα στο Instagram ο Χρήστος Δώνης ανεβάζοντας φωτογραφία με τις δύο επίμαχες φάσεις κι έγραψε: «Καλή χρονιά με υγεία! Συνεχίζουμε τα ίδια».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή