Δώνης: «Επηρεαστήκαμε αρνητικά, η ομάδα δεν περίμενε αυτήν την καταιγίδα κόσμου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στην Τρίπολη, ωστόσο με πέναλτι του Μακέντα στο 91′ παρέμεινε αήττητος έπειτα από έξι αγωνιστικές αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Αστέρα. Ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της NOVA ομολόγησε πως η νεανική του ομάδα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί προς όφελός της την ένθερμη στήριξη των οπαδών της, που κατέκλυσαν το «Θ. Κολοκοτρώνης» ξεπερνώντας τις 3.000.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Νομίζω ότι επηρεαστήκαμε αρνητικά απ’ όλο αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα δεν περίμενε αυτήν την καταιγίδα του κόσμου. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σ’ έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Superleague τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε σήμερα, αν και μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς.

Στο δεύτερο 45λεπτο μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο 20λεπτο ηρεμήσαμε τα πράγματα και καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε φάσεις και να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό, όμως το σημαντικό είναι πως σε μια μέτρια βραδιά μας πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Μην ξεχνάμε πως είχαμε δοκιμάσει στην προετοιμασία το 5-3-2 βάσει του οποίου θέλαμε να οργανωθούμε, όμως χτύπησε ο Στάικος και μπήκε ο Μπουζούκης και πήγαμε στο 4-2-3-1. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να διεκδικήσουμε τη νίκη, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή