Δώνης: “Στις άλλες χώρες μπλέκονται οι διοικήσεις για να υπάρχουν σωστές διαιτησίες;”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 18η αγωνιστική της Super League 1, έφτασε τους 25 βαθμούς και πλέον είναι έκτος στη βαθμολογία.

Μετά το ματς, ο Χρήστος Δώνης, που άνοιξε το σκορ μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Για τα παράπονα του Παναθηναϊκού:
«Πριν το ματς με τα Γιάννενα υπήρχε πιο πολύ θυμός, γιατί πηγαίναμε να παίξουμε σε ένα ντέρμπι και δεν μας φέρονται με σεβασμό όπως έχουμε ξανά ζήσει. Δεν πρέπει να βλέπουμε ποιος πάει για πρωτάθλημα και είναι σε καλύτερη φάση, θα πρέπει να είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους».

Για το αν πρέπει να κάνει κάτι και η διοίκηση για την διαιτησία: «Δεν νομίζω πως για να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά από τη διαιτησία θα πρέπει να κάνει η διοίκηση κάτι. Δηλαδή στις άλλες χώρες πρέπει να ασχοληθεί η διοίκηση με την διαιτησία για να υπάρχουν σωστές αποφάσεις; Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Βάλαμε το VAR για να έχουμε καλύτερες αποφάσεις. Μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ με την Ξάνθη, δεχτήκαμε γκολ οφσάιντ από την Ξάνθη, δεν μας δόθηκε πέναλτι στο Καραϊσκάκη, θα μπορούσαμε με αυτές τις αποφάσεις να ήμασταν τρίτοι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή